Prijava
   

Morbidno

Verbalna reakcija na nešto što je gadno, jadno ili neprijatno. Najmasovniju primenu ima u Helsingovoj struci.

- Bili ja i moja keva na sa'rani nekog na koga se ona ložila kao srednjoškolka, i ono, krenuo vetar, oborio sve sveće i one ti padnu pravo na mene, moje omiljene crne pantalone otišle u kurac, dobro je što i ja nisam izdahnuo! :njam:
- E aj prestani da me gušiš tim morbidnim pričama, samo još fali o govnima da mi pričaš i sa zadovoljstvom ću napustiti tvoje prisustvo! :mljac mljac: Inače, ovo pečenje je baš do jaja! :gulp:
- Ah, pa to mi reci! Bio ja u zabranu, nema nigde klonje... :fljup: Pa gde ćeš?! Alo!!!

Komentari

667 komentar čisto da odagnam đavola

Има неких који стварно не умеју ни о чему другом да причају - пуна им уста гована и тако тога. Шта да раде, понели из куће...

Frajkore a ko su ti neki? Da ne budemo u zabludi!

Првенствено сам на уму имао поједине из стварног живота. А што се тиче овде, више си овде него ја, знаш ко су копрофили.

jesu to eki nekrofili, sta koji kurac?

То су они што се пале на мртваке. А копрофили су гоМнољупци. Па кад се много наједу и виде да су претерали, онда би то из својих уста да поделе са другима. Лепо их је Стевча описао.

Ja lično mogu da pričam o čemu 'očeš dok jedem. Naravno, poštujem kad neko ima sindrom slabog želuca, a ako neko nema onda nekad opletem :)

Ti Stevčo kad se zaletiš iskomentarišeš sve od 1977 do 2017

to kad imam vremena da čitam defke :)

sinoc sam video :)
mogao si malo zesci primer

Ovih dana internetom kruži neka priča da u nekim klinikama imaš mogućnost da ti ljubazno medicinsko osoblje spakuje placentu posle porođaja i da je poneseš sa sobom. Osim u medicinske svrhe, ista se u par zadnjih godina koristi i kao dodatak jelovnicima u nekim fensi restoranima, pa se takođe mogu i naći i kulinarski recepti za spremanje iste. E to je morbidno, mada većina karnivara iz životinjskog sveta ne bi se složila sa mnom. Inače plus na defku.

joj bre fuuuj :S

inače hvala vam :)