Prijava
   

Moto skup

Moto skup je jedinstven dogadjaj koji se svakog leta organizuje u skoro svakom gradu u Srbiji. Ta nadasve plemenita manifestacija se sastoji u tome da bajkeri iz svih krajeva naše domovine dovezu svoje moćne mašine u taj grad da bi građani mogli da ih slikaju, a možda ih i vlasnici provozaju.
Međutim sa njima dođe i ogroman broj maloumnika koji zajedno sa lokalnim džiberima ludački voze po gradu ili nekom improvizovanom stazom, dok se skupi raja i to sve posmatra kao tele u šarena vrata.
Elem, građani su odvojeni od staze jednim prosto rečenim selotejpom, dok na nekim većim moto-skupovima u zemlji i inostranstvu postoji tampon zona između publike i staze, kao i zaštitna ograda, obezbeđenje itd.
U manjim gradovima toga nema, a niko ne razmišlja šta se može desiti ako vozač izgubi kontrolu nad motorom i sleti u publiku pri ogromnoj brzini.

Jako često ove manifestacije uvećavaju lokani bendovi, Riblja Čorba i Sanja Tigrica. Ovo je takođe i prilika da metalci naprave šutku u blatu, da mali fenseri uprljaju svoje fensi Puma patike čekajući striptiz i da se naravno neko pobije. Kako se nastup Riblje Čorbe privodi kraju, a trenutak kada će sevnuti tanga Sanje Tigrice približava, rulja je sve više nestrpljivija i sve brojnija.

Shodno tome, izgleda da su motori sporedni akteri skupa posvećenog njima.

Komentari

sledećeg vikenda počinje sezona, u Smederevu!!! Cant wait!!1