Prijava
   

Moto skup

Svojevrsna manifestacija koja se organizuje kojekuda a na našim prostorima služi da matori bajkeri u punoj kožnoj opremi na +40 peku volove i nalivaju se pivom dok šmekaju klinke (koje su, važno je napomenuti U FAZONU) koje su došle da se dive vokalnim sposobnostima Đorđa Davida i njemu sličnih. Motori su i onako tu samo za ukras.

A: 'oćemo u ... na moto skup sad za vikend?
B: Ma ne pada mi na pamet da slušam onog pedera i one nižerazredne bendove, a matorca mogu smuvati i ovde.

Komentari

jeste da gotivim bajkere,rock i harley davidson,ali što je mnogo mnogo je :) na 40 celzijusa ima oni da se skuvaju umesto volova u tim kožnjacima :P

Realno, može na tim skupovima i lepo da bude, al generalno je seljana.
A kad onako pijani počnu da turiraju one motore >:(

Evo bas pre par dana je bio u Sapcu, i mogu ti reci da si skroz u pravu. Bio je i Djordje. :)

Znam, to mi bila inspiracija :) Nisam išla. Jedini na koji idem je ovaj naš, dođu neki ljudi iz Pančeva što sviraju bluz i bude baš lepo.

Bolje sto nisi, bila bi u blatu do struka, i verovatno bi te neko okupao pivom do vrata... Desilo mi se. :) I uz to je prosek godina bio 63

To me ni malo ne iznenađuje. A šta, Bora bio drugi? 'de će kolo bez kokana...

U suštini si u pravu. Mada, ja pamtim i mnogo bolje moto-skupove, nisu se pekli volovi (jeo se uglavnom pasulj sa kazana), preko dana bi u kampu bio akustični džem-sešn a kasnije su svirali i bendovi poput Smaka, Hush-a(Ana Popović bend), Old Spice (Sava Jojić bend) itd. Moglo se smuvati i nešto mlađe, ko je zbog toga došao :). Na kraju festivala, u nedjelju ujutru, za četiri prazne staklene pivske flaše (koje su u velikom broju ležale razasute ispred bine) moglo se dobiti jedno puno pivo. Ahh, kad se samo sjetim... :)

Eeeh, pa ne bih se ja bunila da je tako.
Ovako odem u Kg, pitaju kolege Gde hoćeš da te vodimo. Kažem u šali Kod Točka a oni E?
'bem ti tak'u omladinu :D