Prijava
 1.    

  Možeš samo sa stolice da padneš

  Ispit sa izuzetnom prolaznošću, ono, dovoljno da se pojaviš i položio si. Najčešće je posledica hroničnog bolikitisa u predelu znanja učenika kod profesora koji ispituje. Možda lika jednostavno nije briga, možda zna da kod te nepismene bagre ionako 98,36% neće nikad ništa ni da skapira, možda ide u penziju, a možda je svestan da drži neki mačji kurac od predmeta, pa ne želi ni da se zamuči. Sedi čovek, plata ide... A ti ga potrevi šta je.

  - Sine, al' sam mu se najeb'o keve!
  - Kome?
  - Ma, onom Makiću!
  - Što njemu?! Pa, kod njega možeš samo sa stolice da padneš!
  - Pa, baš zato, ko ga jebe kad ni sebe ne ceni! Položim ja, upiše mi on ocenu, pa kad krenem da ga drkam onako javno pred punim amfiteatrom! Ej, ja, student prve godine! A koleginnice gledaju li gledaju!
  - Uh, crni sine, što?!
  - Pa, da se pokažem pred njima, što? A on se, zamisli, samo smeška!
  - Ma, on na prvoj drži taj lipov kurac od predmeta, a na drugoj njegova žena drži stručni predmet! A ako se i tu provučeš, opet te on čeka na glavnom predmetu te godine! Zato on na prvoj i pušta, da se zaradujemo!
  - Ovaj, na ONOM predmetu?
  - Aha, onom što se u proseku dvocifren broj puta polaže! Zato se on smeška, retardu, jer zna da ćeš najverovatnije i unuke da dočekaš na faksu!