Prijava
   

Možeš samo sa stolice da padneš

Ispit sa izuzetnom prolaznošću, ono, dovoljno da se pojaviš i položio si. Najčešće je posledica hroničnog bolikitisa u predelu znanja učenika kod profesora koji ispituje. Možda lika jednostavno nije briga, možda zna da kod te nepismene bagre ionako 98,36% neće nikad ništa ni da skapira, možda ide u penziju, a možda je svestan da drži neki mačji kurac od predmeta, pa ne želi ni da se zamuči. Sedi čovek, plata ide... A ti ga potrevi šta je.

- Sine, al' sam mu se najeb'o keve!
- Kome?
- Ma, onom Makiću!
- Što njemu?! Pa, kod njega možeš samo sa stolice da padneš!
- Pa, baš zato, ko ga jebe kad ni sebe ne ceni! Položim ja, upiše mi on ocenu, pa kad krenem da ga drkam onako javno pred punim amfiteatrom! Ej, ja, student prve godine! A koleginnice gledaju li gledaju!
- Uh, crni sine, što?!
- Pa, da se pokažem pred njima, što? A on se, zamisli, samo smeška!
- Ma, on na prvoj drži taj lipov kurac od predmeta, a na drugoj njegova žena drži stručni predmet! A ako se i tu provučeš, opet te on čeka na glavnom predmetu te godine! Zato on na prvoj i pušta, da se zaradujemo!
- Ovaj, na ONOM predmetu?
- Aha, onom što se u proseku dvocifren broj puta polaže! Zato se on smeška, retardu, jer zna da ćeš najverovatnije i unuke da dočekaš na faksu!

Komentari

малопре сам мотао дефининиције на рандом и налетео на исту ствар, само што су степенице у наслову

мрзи ме да тражим линк

Moguće, Džani, ne'am pojma u moj kraj se ovako kaže. A i nekako moje iskustvo kaže da se ispit polaže dok sediš na stolici ispred profe, a ne na stepeništu o.O

Ja jedan ispit polagao u kafiću, za barom, na rođendanu profesorke. Ne zajebavam se, stvarno.

Ahahahaha, svaka čast, kolega :D

не, али се и са степеница пада

I sa merdevina, i sa mostića do splava, i sa drveta...

Pada se i na zgodnu žensku, i na tiket... :P