Prijava
 1.    

  Mrmot

  eksploatisani radnik u Milka fabrici.

 2.    

  mrmot

  1) Simpatičan glodar srodan vevericama. Nastanjuje celu severnu hemisferu.
  2) Osoba koja po nekoj od svojih osobina (na primer, sposobnosti da spava neverovatno dugo) podseća na mrmota.
  3) Onaj ko zavija čokolade u foliju.

  1) Mrmoti spavaju i po devet meseci godišnje!
  2) Probudi se mrmote jedan znaš li koliko je sati??!
  3) A onda je mrmot zavio čokoladu u foliju...

 3.    

  Mrmot

  Radnik na pakovanju konditorskih proizvoda.

  Zavija čokolade u folije.

 4.    

  Mrmot

  Mrmot je zivotinja koja ima staniste u Svajcarskoj (sume oko Zenevskog jezera,planisnski venac Alpa..)

  Posao mrmota je laganica (zavija u omot Milka cokolade) .Mrmot Ima najvecu platu od svih zivotinja i zato ga sve zverke mrze iz dna duse !

  Misterija ljubicastog omota za Milka cokolade ce uvek ostati nedokuciva obicnim smrtnicima,ali urednik casopisa''Tajne I vecite enigme zoo sveta'' pretpostavlja se se da je mrmot koji je prvi poceo da pece ovaj zanat,bio poreklom sa Apeninskog poluostrva i veliki navijac Fiorentine ,pa izbor ljubicaste boje ne cudi...

  Druga teorija iz prve polovine XIX veka kaze da poreklo ljubicastog omota vodi od ljubavi mrmota prema ljubicicama koje su jeli u izobilju po vrletima Anda ( planine sa koje vode poreklo ove najbolje placene zivotinje po Forbsovoj listi za 2009) !!!

 5.    

  Mrmot

  Lik koji vozi auto sa tri metra snega na krovu, i boli ga bas uvo.

 6.    

  mrmot

  Mrmot - Strani plaćenik iliti dezorgaininzadžija-pripadnik masonske lože, poslat na područje Balkana kako bi prosuo nekakvu čokoladno-bajkovitu priču.

  Živi u hladnim krajevima, na nadmorskoj visini od čak 7000m. Mrmoti ne spavaju, danju skupljaju plen u jazbinu, noću sisaju. Pored svega odlično se prilagodio u Srbiji. Hrani se isključivo fabrikama, bankama i ostalim velikim firmama.

 7.    

  mrmot

  mrmot je Yugoslovenska varijanta belog misha (iz Autostoperskog vodicha) - mnogo zlo i inteligentno stvorenje koje experimentishe na Balkancima - npr. Mir 40-50 godina, pa onda Rat 4-5 godina, pa looping!

  vecina veliki politichari sa Balkana su dlakavi glodari (jes malo pleonazam - ali ako obrijete glodara, onda i nije vishe)

 8.    

  Mrmot

  Životinja koja radi u fabrici čokolade gde zavija čokoladu u foliju.