Prijava
 1.    

  Mrnjau

  Kao sto je Josip Broz imao konspirativno ime Tito,Josif Visarionovic -Staljin,Ljubisa Samardzic-Smoki,tako i Vojislav Kostunica ima konspirativno ime Mrnjau.Cesto se misli da je to ime dobio zbog svoje ljubavi prema mackama,kojih ima jedno par desetina komada,ali je to pogresno.Ovo ime je dobio zbog svog temperamenta,koji podseca na temperament papudzijskog macora.

  Sreca je sto ga nikada vise necemo videti na nekoj poziciji na kojoj ce moci da donosi odluke,vec ce mu najveca odgovornost biti da cita mejlove ,ako ikada dovedu internet u Kostunice i da se obavestava.....

 2.    

  Mrnjau

  Kada zelis nekome na fin i kulturan, ali prevashodno jednostavan nacin da kazes da je "lepa/lep, zgodna/zgodan i seksipilna/seksipilan".

  Ivan: Gospodjice Milice, video sam Vase slike sa svadbe i bas Ste ispali "mrnjau".
  Milica: Gospodine Ivane, kako Ste to lepo i uceno rekli. :)

 3.    

  Mrnjau

  Sleng u nezvaničnoj komunikaciji između policije i novinara, odnosi se na pronevere, utaje, pranja, nameštene tendere, ugrađivanje ili bilo koji drugi gospodski lopovluk sa iole visokog položaja.

  -Zanima nas koji je stav načelnika uprave ili okružnog tužioca po pitanju sumnjive prodaje fabrike najlonskih kesa "Taško Načić"?
  -'Naš kako, mi ti ne znamo ništa o tome ovako javno da bi' mogli da kažemo, ali recimo da je doš'o taj Austrijanac, zapravo neki naš gastos, "potpisao" sa Mlađom dva-tri papira pro forme i lepo mrnjau celo postrojenje, šta će biti tamo ne znamo, stigli bageri i to je to.
  -Fala. Pozdravite Veljovića.
  -Duhovito, duhovito.