Prijava
   

Mržnja prema turbo folku i Pinku

Nije zasnovana na tome što smo kulturno uzdignuti i mrzimo kič i šund, već zato što se useravamo pri samoj pomisli da nećemo moći da se uklopimo u društvo na žurkama ako budemo javno priznali da nam je odvratna gomila fensi seljačina i kafanskih droca koje predstavljaju mejnstrim u Srbiji.

Komentari

Ma dajte mi minusa koliko hoćete i šaljite mi defku na groblje, ali činjenica je neminovna da svi kenjamo kako mrzimo turbo-folk, a posle đuskamo na žurkama uz istu muziku i ludo se provodimo zato što navodno nećemo da ispalimo svoje društvo.

mrzimo ih zato što nećemo da priznamo da ih mrzimo?! ... češ češ ...

Ma po forumima svi imamo muda da ih mrzimo, a kad se nađemo u društvu, najčešće smo svi šatro fini i volimo ih, jer znamo da ćemo biti jedini koji ih ne gotivimo.

seung-hui cho

Ma po forumima svi imamo muda da ih mrzimo, a kad se nađemo u društvu, najčešće smo svi šatro fini i volimo ih, jer znamo da ćemo biti jedini koji ih ne gotivimo.

Govori u svoje ime. Nikada nisam imao razloga da se bilo gde uklapam, a čak i kada sam prisustvovao fensi žurkama (rođosima) nisam cupkao u ritnu modernih zvukova.

Ne igram kolo ni na svadbama, ni na ispraćajima.

Dovoljno je što sam ispoštovao onoga ko me je pozvao samim svojim dolaskom. Sve preko toga je skakanje samom sebi u stomak.

Super je ako sam na takvoj svetkovini jedini ko ne voli takvu muziku, to mi ič ne smeta.

http://vukajlija.com/mrznja-prema-turbo-folku-i-pinku/335693#comment_1065778

Takođe i ja, ali 99,9% ima i onih koji se zaista foliraju u društvu da vole droljasto-šabansko-turkoidni haus, a posle idu po netu i kenjaju kako to mrze.

Vidi ovako ... da mrziš nešto zato što ne smeš javno da kažeš da mrziš nema smisla, barem meni, ja sam tako shvatiltvju definiciju. Ne znam, možda grešim ... Nešto ili mrziš ili voliš, a sasvim drugo je da li imaš muda/kičmu/stav/šta god da to i kažeš.