Prijava
 1.    

  MTV Cribs

  Razlika između zemalja u razvoju i razvijenih zemalja je, između ostalog, i u tome što ove prve mogu da priušte sebi samo jednog milionera, dok kod razvijenih milioner može biti i neki mentalno izazvani skejter ili pak osmogodišnji reper.

  - Yo, wassup man, my name is Hot Dog, check out my crib...
  ... This is my living room, that's my mum... mum say hi to Mtv cribs, man... she's stoned... c'mon, let's see the kitchen, bro... This is my refrigerator.. yo, check this out, there's a lot of milkshakes man, I drink milkshakes and shit all day... c'mon, gotta see my bedroom... This is my bed, it's full of water man, check out.. yeaaaagh... bitches loves this shit man... this is my gold, I gotta bunch of gold man, cause it's shiny and all... this is a necklace with golden hot dog, coz I'm a Hot and I'm a Dog, get it? hahaha... this is my Nintendo wii, me and my niggas play Transformers all day... yo, man, great shit, whatta you say? ...that's it, man, now get out of my crib, fuck of...

 2.    

  MTV Cribs

  Glavni razlog zašto me ne peče savest zbog ilegalnog skidanja muzike sa neta.

 3.    

  MTV Cribs

  Emisija koja me redovno natera se tužno osvrnem po svojoj sobi 4m x 4m.

  Neki tamo američki madafaka: "Ovo je moja platinasta lančina, vozni park, đakuzi 1, đakuzi 2, đakuzi 7, malecki Hamer koji koristim da bi lakše došao s jednog kraja gajbe na drugu, privatni golf teren, fudbalski teren, basket teren, pećine, zoološki vrt, privatni McDonald's, dijamanti, brilijanti, muzički studio, teretane, pozorištance, bioskop, muzej, frizeri, manikir, pedikir, ljudi koji mi kuvaju, čiste, hlade me, kupaju, drkaju, žvaću hranu pre nego što je progutam..."
  Ja: "Mama, izađi iz moje sobe, hoću ja da uđem."

 4.    

  Mtv Cribs

  Gomila djakuzija, krom felni, roštilja, pičetine, čamuga, skupih auta i ostalih elemenata (američkog) kurčenja upakovana u jednu emisiju koja nabija komplekse sirotinji.

  Američki san živi. Samo treba da budeš vredan i da se boriš za svoje snove pa makar ti bio starleta, vozač bicikla ili kvoterbek nekog žnj tima u Ohajo severnoj ligi. Ako ti MTv dodje u kuću znaj da si uspeo u životu. Ako niste gledali emisiju ovako otprilike izgleda.

  Neka tetovirana čamuga otvara vrata ogromne vile i pozdravlja ekipu.

  Prva stvar koju pokazuje je vozni park. Tu mora da bude jedan američki džip uradjen po narudžbi. Ne zna baš koji je motor, koliko troši i kad mu je radjen servirs al zato o felgama zna sve. Tu je i neko staro američko auto koje gore navedeni preuredjuje u najgoru kombinaciju boja (zelena i crvena na primer). Tu je i dika Njemačke industrije mečka ili bembara koju koristi za otići "na kafu".

  Ulazimo u kuću. Ogroman hodnik u kome centralno mesto zauzima akvarijum ili fontana i stepenište sa obe strane. Na podu je krzno neke životinje i domaćin oktriva da je to sabljozubi tigar. Na stepenicama je gospodja dotičnog. On se uglavnom zove Rašonda. On je gleda, trlja ruke i oblizuje se u fazonu "Sad bi ti pičku raspolučio, al evo došli mi ovi pa ne mogu sad". Rašonda ne tangira ekipu koja je došla, odlazi u brlog od jastuka i gleda tv.

  Crnac ih vodi do kuhinje. To je recimo 8 sa 8 prostor prepun vitrina, latica i sa centralnim stolom na kome nikad nije isječen komad ljeba. Pored stola je frižider koji domaćin otvara i pokazuje šta ima u njemu. To su uglavom neka energetstka pića, zamrznuti fileti od bokte pita kad i možda po koji šampanjac.

  Sad ih vodi na sprat. Tu je master bedrum i tu se dešava madjija sa Rašondom. Plazma je postavljena na plafon i može da se pomera u zavisnosti kako se ti postaviš. Pored je kupatilo u kome je djakuzi i tuš kabina veličine nečije sobe. Da, i tu se nekad dešava magija i tu je naravno plazma. Ulazi u sobu koju on zove ormar. Ima milion patika, satova, trenerki.. Uglavnom je sve u zelenoj-crvenoj boji jer je to njegov fazon i on to fura.

  Na redu je podrum. Tu je teretana, bilijar klub, kuglana i bioskop u kome je jedan dio njegovog društva. Gomila smradova koji žive preko njegove grbače, al eto on je dobra duša velikog srca pa ih pušta.

  Na polju je ogroman bazen sa vodopadom i djakuzijem u kome su kuje koje pretenduju da sjebu glavnu lavicu Rašondu. Pored njih je ostatak onih smradova iz bioskopa koji roštiljaju. Crnac gura debelog crnca u bazen i svi se smeju. Malo dalje je teren za basket na kome u onom krugu dje treba da piše pionir piše njegovo ime. Debeli crnac pokušava da položi ali domaćim mu udara bananu. Ekipa vrišti i pada po terenu od smeha.

  Eto, to bi bilo to. Videli ste moja auta, sobe, kuje, bazen i teren. Sad bi vas molio da odete.