Prijava
   

Mtv Cribs

Gomila djakuzija, krom felni, roštilja, pičetine, čamuga, skupih auta i ostalih elemenata (američkog) kurčenja upakovana u jednu emisiju koja nabija komplekse sirotinji.

Američki san živi. Samo treba da budeš vredan i da se boriš za svoje snove pa makar ti bio starleta, vozač bicikla ili kvoterbek nekog žnj tima u Ohajo severnoj ligi. Ako ti MTv dodje u kuću znaj da si uspeo u životu. Ako niste gledali emisiju ovako otprilike izgleda.

Neka tetovirana čamuga otvara vrata ogromne vile i pozdravlja ekipu.

Prva stvar koju pokazuje je vozni park. Tu mora da bude jedan američki džip uradjen po narudžbi. Ne zna baš koji je motor, koliko troši i kad mu je radjen servirs al zato o felgama zna sve. Tu je i neko staro američko auto koje gore navedeni preuredjuje u najgoru kombinaciju boja (zelena i crvena na primer). Tu je i dika Njemačke industrije mečka ili bembara koju koristi za otići "na kafu".

Ulazimo u kuću. Ogroman hodnik u kome centralno mesto zauzima akvarijum ili fontana i stepenište sa obe strane. Na podu je krzno neke životinje i domaćin oktriva da je to sabljozubi tigar. Na stepenicama je gospodja dotičnog. On se uglavnom zove Rašonda. On je gleda, trlja ruke i oblizuje se u fazonu "Sad bi ti pičku raspolučio, al evo došli mi ovi pa ne mogu sad". Rašonda ne tangira ekipu koja je došla, odlazi u brlog od jastuka i gleda tv.

Crnac ih vodi do kuhinje. To je recimo 8 sa 8 prostor prepun vitrina, latica i sa centralnim stolom na kome nikad nije isječen komad ljeba. Pored stola je frižider koji domaćin otvara i pokazuje šta ima u njemu. To su uglavom neka energetstka pića, zamrznuti fileti od bokte pita kad i možda po koji šampanjac.

Sad ih vodi na sprat. Tu je master bedrum i tu se dešava madjija sa Rašondom. Plazma je postavljena na plafon i može da se pomera u zavisnosti kako se ti postaviš. Pored je kupatilo u kome je djakuzi i tuš kabina veličine nečije sobe. Da, i tu se nekad dešava magija i tu je naravno plazma. Ulazi u sobu koju on zove ormar. Ima milion patika, satova, trenerki.. Uglavnom je sve u zelenoj-crvenoj boji jer je to njegov fazon i on to fura.

Na redu je podrum. Tu je teretana, bilijar klub, kuglana i bioskop u kome je jedan dio njegovog društva. Gomila smradova koji žive preko njegove grbače, al eto on je dobra duša velikog srca pa ih pušta.

Na polju je ogroman bazen sa vodopadom i djakuzijem u kome su kuje koje pretenduju da sjebu glavnu lavicu Rašondu. Pored njih je ostatak onih smradova iz bioskopa koji roštiljaju. Crnac gura debelog crnca u bazen i svi se smeju. Malo dalje je teren za basket na kome u onom krugu dje treba da piše pionir piše njegovo ime. Debeli crnac pokušava da položi ali domaćim mu udara bananu. Ekipa vrišti i pada po terenu od smeha.

Eto, to bi bilo to. Videli ste moja auta, sobe, kuje, bazen i teren. Sad bi vas molio da odete.

Komentari

Odlično. To stvarno tako izgleda.
+

Dobra. Dobra. Jednom sam gledao to kad je bilo davno na b92 ili fox nem pojma i bas je tako bilo.

Đesi, Vojvodo, nema te, ljudi vele ubio te čojek sačmaricom kad te uhvatio dok mu žene bežiš iz štete kroz pendžer. Ja sam nekako znao da si ti još živ ;-) Dobra definicija +

Баш тако изгледа, само што још покаже обавезно и неку библијетину са златним корицама, да се захвали Богу, јер без њега не би крес'о Рашонду. +

haahahhahahahahaahahahhahahahaah
pa ovo je nešto najbolje što sam pročitala u posljednjih po godine na sajtu
vidi se ko je falio!
razbija!
elem, na kraju im kaže "now get the hell out of here!"

Ja sam nekako znao da si ti još živ

Živ je Mačak umro nije ! Tu je sunčani samo sam malo zauzet poslom a i treba prepustiti ovaj sajt ovim mladjim naraštajima (jes da su degenerici, al bože moj)

@Vidra

Fala mačko, gledajući čamuge na netu da malo ufatim neke fore naišao sam na ovog cara.. http://www.youtube.com/watch?v=AJay1yLifms :)
Preporučujem

Деси се некад да отвори фриждер, извуче конзерву нечега, и каже нешто у фазону "Откуд да сам ово купио".

Иначе, дефка је разбила. +

ja kad sam gledao, vozni park je uvek išao na kraju, dete im jebem bogatu

plus dakako