Prijava
   

MTV Made

Emisija u kome prosečni američki srednjoškolac očekuje brzu popravku svog života, i lični preporod u popularnog, mršavog, situiranog, ljubavno ispunjenog, talentovanog člana američkog društva i to za samo dve nedelje.
Obično to nesrećno dete, kome je holesterol iz McDonaldsa zakrečio sve bitnije moždane arterije, i koje je ogrezlo u svoju (ispod)prosečnost misli da je zaista moguće izvršiti u tako kratkom vremenskom periodu, što se sasvim uklapa u geslo američke kulture: ''Sve, ODMAH!!!, a da ne mrdnem dupetom''.
Dolaze im kojekakvi treneri, hrabre ih, muče ih, menjaju im navike, pa ih još malo muče. Obično se oko polovine emisije javi revolt zamorčeta, izbija svađa i na kraju pada mirenje, sa sve grljenjem, i grcavim plakanjem.
Za sam finiš: Dete koje je ostalo isto, ali je malo bolje istimareno i našminkano, i koje će se vratiti na staro čim se ugase kamere, drži motivacioni govor namenjen gledaocima, a zatim zvizne u najbližu poslastičarnicu.

''Ćao, ja sam Erik, imam 120 kilograma, gej sam samo to niko ne zna i želim da budem baletan.''
''Zdravo, ja sam Šantal, prava sam mamina maza i želim da budem bokser(ka)''
''Hi, ja sam Jasmin, niko me ne primećuje, a hoću da budem Kraljica Mature i Stivenova (najpopularniji dečko u školi) devojka''
''Ćao ja sam Andre, daltonista sam, kažu da nemam ukusa, ali ja želim da budem modni kreator''

Komentari

vrlo zahvalna tema za ismevanje.

Nego šta. Ja se sita ismejem kada gledam ovu emisiju.

ja sam gledao 3-4 epizode u jednoj pocela cela porodica debeljana da place kad su im izneli cips,cokolade, i jos nekih 64387423 grickalica poznate samo americkoj naciji