Prijava
 1.    

  Muškarača

  Posle fudbala ode sa ortacima na pivo. Glasno govori, psuje, pljuje, puši i nosi čačkalicu u zubima. Lakše se snalazi u razgovorima o pecanju, nego o šminkanju. Sve pare troši na delove za motor. Haljinu prvi put oblači na svadbi najboljeg druga. Dečko joj ne treba, jer sama sebi pridržava vrata, stolicu i kaput. Prezire plavuše.

 2.    

  Muškarača

  Žena ili devojka koja se ponaša kao muškarac, pije kao muškarac, psuje kao muškarac, a nije muškarac, mada bi volela da jeste. To je već bolesna verzija takve pojave, blaži oblici su mnogo češći.

  Auu sestro, koja havarija! Trista ljudi u busu, jedva dišem, u kurac! Na jednoj nozi stojim, ladno, el mi veruješ! Ma trebala sam da zovem onog mentola da me vozi, manijak bre, bolesnik, u kurac! Vozi 180 na sat, za des' minuta stignem, jebeš mi mater! A ne da se za'ebavam po prevozu u pičku materinu! Jebem ti bateriju, evo pišti...
  Alo, ee, el me ču'eš? Pazi, videla sam neki šuškavac, baš je do jaja, brate, u red star šopu, al nemam kinte, ko za kurac! Moram da vidim nešto da šljakam za vikend, delim letke ili neko sranje i da kupim to, baš mi stoji onako vrh! Oduševićeš se, brate, moj fazon skroz! Ali skroz!
  Je li brate, oće oni da pobegnu iz zatvora, imaju vidim neke vezice, ovo ono, al uvek nešto ukenjaju, u kurac! Gledala sam juče ceo dan jebote, na lap topu brate, oči mi ispale, bukvalno, glava me zabolela jebote... Ne znam šta sam se koji kurac naložila na to govno! Al zarazno je, realno... 'Bem ti bekstvo, a vrh je, baš jaka serija! Daj reži mi treću sezonu, jebaću ti kevu bre!
  E, bate, kad se opet okupljamo, zvala me ona pička od Goksija, kaže aj na pivo... Reko ae, al sačekaj da pozovemo ekipu b'ate, šta se ložiš... Neću valjda samo s tobom cirkam, k'o neka klošarka! Nije fora, jee...
  Alo breee bakuta, koji ti je kurac, de ćeš na mene jebooote, od ovolikog autobusa, u pičku materinu! Kad te sad roknem u vugla bre... Auuu šta je bre s ovim ljudima, to sve ludo i drogirano, majku im jebem bolesnu, fosilčine bree... Nije ni ušla na vrata, a najahala mi na grbaču, mrcina bre... C,c,c...
  To sve u ludnicu, bate!
  I da, ima da se ucirkamo ko stoookaaa, nismo mi džabe delije, realno, a i nisam pila ima des' dana brate! Ma haos!

 3.    

  muškarača

  Žena koju boli kurac za sve, osim piva i fudbala

 4.    

  Muškarača

  Kao mala nikada se nije igrala sa lutkama, ona je preferirala da se igra klikera ili fudbala, u principu niko je nije voleo, dečaci zato što ih je uvek u svemu pobeđivala, a devojčice zato što je ona uvek radila šta je htela. U srednjoj školi se niko nije tukao zbog nje, ona se tukla sama, a na odmorima je stajala pred vratima nižih razreda i uzimala im slatkiše. Nakon srednje škole nije upisala ništa, nije škola za nju, udala se za nekog mlakonju koga može da vrti oko malog prsta, i koji radi sve što ona kaže. Nikad je nije prevario.

 5.    

  muškarača

  Zena vise lici na muškarca nego na zenu.

  Marija Serifovicka

 6.    

  Muškarača

  Riba koja te u toku seksa spenkuje po dupetu.

 7.    

  Muškarača

  zena koja ima muda(na ovaj ili onaj nacin)

 8.    

  muškarača

  Žena koja liči na muškarca ili se ponaša kao da je muško.

 9.    

  muškarača

  zensko koje ocajnicki zeli da bude musko

 10.    

  Muškarača

  Devojka koja jednako muški izgleda i kad je u farkama i kad je u suknji. Stim što kad je u farkama znaš da je u pitanju žensko koje podseća na muško, a kad je u suknji onda izgleda kao muški tranvestit. ''Vidi ga ovaj egzibicionista što nosi suknju'' - ''Nije, to mi je drugarica Vukica iz osnovne, obukla suknju za maturu''

  Bane: E neki peder u suknji hoće da te nalupa, eno ga ispred lokala
  Sale: Što?
  B: Kaže da si mu smarao najbolju ortakinju. Izuo se bos, kaže da će da ti mulja stopalima po faci kad te ispegla..
  A: Pa to je Mica basketanerka jebem te budalo..pričo sam nešto sa Željkom. Otkud ona u suknji?
  B: Nemam pojma...pa nisu joj noge izbrijane...jebote život...neću moći sad da bacim pavlaku pre spavanja

 11.    

  muškarača

  Zena/devojka koja zavidi muskarcima i oponasa ih, poput decaka koji ulazi u pubertet. Osoba zenskog pola koja nije prihvatila svoju seksualnost.

  Prebila me je Cicina sestra, ona je prava muskaraca ima cak i vece brkove uja-Pere!

 12.    

  Muškarača

  POLA BABA POLA DEDA SUKNJU NOSI RADI REDA...

 13.    

  muškarača

  žena inženjer tehničkog kova

  koja je razlika izmedju žene inženjera i morskog praseta? Nikakva! Morsko prase nit je morsko nit je prase

 14.    

  Muškarača

  Kad ti žena uradi sve tvoje poslove, osim jednog!