Prijava
   

Muškarci da služe vojsku

Klinton je pička. Jebeš točak, sve na silu. Ceo život je najgori od svih koje poznaje, zato je vojska zakon, tamo su svi isti. Kad bi svi išli u vojsku to bi bio spas za kretene, više nisu najgori, sad su vojnici kao i svi ostali. A sve pod maskom da moraš da primiš muškost još pedeset muškaraca ispod tuša da bi bio pravi muškarac. Usled nedostatka ideje šta da uradi sa svojim životom, ne pronalazi se nigde jer je glup, vojska je siguran dom. Šta ima veze što si glup, idi u vojsku tamo se takvi i traže. Šta ima veze što pičku nisi video, kad svi pričaju o devojkama, uvek možeš da im objasniš da je prava tema kalibar. Ako si spavao sa 15 muškaraca u sobi, svi koji nisu, za tebe su devojčice. Šta ako si nesposoban da završiš neku školu, nađeš posao, stan, idi u vojsku da pucaš, to je poenta života. Šta nam može NATO ako svi idemo u vojsku, ima da se sjebu načisto. Serem im se na rakete, oni su pičke za naš mudati narod.

Klinton je pička, nije služio vojsku, i šta mu jebem... izvinjavam se... ne jebem...

Komentari

Stvarno treba da služe vojsku :)

Ovo je trebalo da bude pokušaj ironije?

@Bulgakov Даде ми леп шлагворт да се надовежем, али нећу, због аутора. Овог момка ценим (и због стила, и због резона), па није страшно ако се око понечег и не сложимо.
Нема везе, сачекаћу неког другог :) Овом приликом, само да кажем да није лепо што каже да је Клинтон пичка. Увреда за пичке.

Jebeš točak...do jaja fora. Pllus, elem, na to, ostatak mi malo konfuzan, ali kapiram te. Ni ja neću glasati za Dveri:)

Ovo je trebalo da bude pokušaj ironije?

Mislio sam da će imati i gori skor, jer sam samo pljuvao nepismenu stoku, što i inije za definiciju, a to ne može da bude nešto zanimljivo.

Hvala Frajkor, počastvovan sam. Mada slobodno raspali, nemoj neko drugi da plaća posle moj račun :)

Ni ja neću glasati za Dveri:)

Niko neće glasati za dveri.

E da, i aj ako neko hoće, neka pokuša da definiše ovo "Klinton je pička" Počeo sam jednom ali nije to to, mislim da bi neko to mnogo bolje uradio, a ja bih samo upropastio naslov.

E ima neka reklama sad što te poziva da budeš vojnik +

A da.. ono kao, budi profesionalac što je bilo. Kenjanje teško.