Prijava
   

Muske sponzoruse

Bilo ih je mnogo, od vladara koji su zenili kceri drugih vladara da bi dobili teritoriju, preko "Vasa Ladackih" (samo se veliki Djole setio da to ispeva u pesmi), do raznih dzabalebarosa koji prodaju svoju pricu kako ih zivot nije mazio i kako im je potreban neko ko ce da ih cuva, mazi, i pazi. O njima se iz nekog razloga ne prica puno, valjda zato sto su zenske sponzoruse markantnije, pa bodu oci svojim izgledom, dok muske sponzoruse to rade malo suptilnije, i negde su utopljeni u masu. Medjutim, zenska sponzorusa je spremna da "bude lepa" (i to je nekom lepo) "svom izabraniku", dok muska sponzorusa nudi seksualne usluge i kada hoces i kad neces i spremna je jos i da se zali da ne dobija dovoljno paznje, iako ga nisu voleli ni mama i tata. Cesto zenu krivicno tereti jer ga izdrzava, jer mu time nanosi tezak bol- on, kao muskarac, trebalo bi to da radi, ali eto kurva sudbina nije ga postedela, i sta ce on kad je njegov zivot, sto bi rekao Sopenhauer, promaseni poduhvat. Zena sponzor tada pada u zagrljaj svom jadnom coveku, place i duboko se izvinjava sto se usudila da ga tako povredi. Kao i svaka sponzorska prica- zavrsava se seksom.

primeri su mnogi kvazi umetnici, alkoholicari (leceni, nedoleceni, nikad izleceni), narkomani, clanovi mense i ostalih teroristickih organizacija

Napomena: ovo nije nikakva feministicka prica, i, ko sto mnogo puta rekoh, ne delim ljude na muskarce i zene (dok god su ljudi), ali svi su definisali sponzoruse u milion oblika, pa mislim da je i ovaj zasluzio da bude primecen.

Komentari

ha ++++++++++++
Članovi mense i ostalih terorističkih organizacija :)

Nije energično, ali je stabilno...;))

@svi: hvala :)))

@iskusni: i energija da se stabilizuje malko ;)

Prelaziš u materiju?
Još ćeš postati fizičko biće!
wow!
+++