Prijava
   

Musliman

Duhovno čedo dr Filguda i verni sledbenik svake njegove reči, dela i saveta. Redovno jede musli, ovsene, kukuruzne i ostale pahuljice u neograničenim količinama, od kojih sere kao ptica i izgleda kao da je ispao iz nekog magazina.
Klanja se pet puta dnevno, ali samo pred frižiderom i mantra neke budalaštine o zdravoj ishrani, zbog čega ga svi izbegavaju kao prase u Teheranu.
Ima reputaciju prehrambenog mudžahedina koji će ostvariti svoju svetu misiju propovedanja zdrave hrane bez obzira da li u okruženju ima žena i dece.
Kao i svaki radikal, žene su mu omiljena meta za sve frustracije, pa će ih rado kamenovati komentarima da imaju celulit koji se vidi, veliko dupe ili salo.
Alkohol ne pije, jer to nije dozvoljeno po knjigama Velikog Vođe. Srećom, VV ne vidi kroz beton i čelik, pa se Musli može uhvatiti kako nateže pivo. Ali samo ono Jelen... Sa limunom. -.-
E, što se tiče seksa, tu su pravila jasna - može uvek, osim u dane kada treba pričuvati zalihe proteina u organizmu (dakle, ništa rukoblud i razvrat). I može samo sa drugim (Musli)Mankama. Strogo je zabranjeno imati odnose sa Svaštojereticima i Karbonićanima. U ``onim`` danima, dozvoljena je alternativa.
Sebi dopušta pečeno prase samo jednom godišnje i to tamo oko Božića, mada i tada izbegava kožicu i loj.
Potpuno neupotrebljiv za svadbe, proslave i veselja. Rado neviđeni gost na slavama i mrsnim trpezama.

Komentari

Filgud u ekber :D
Odlična +++

granjko, ojebao si
turaj ga na naslov!!!
+++ i zvezda

A sve to plaća muslimankom lololo
++

ОЛЕ,АУТОМАТСКИ ПЛУС ЈЕРБО ДЕФ ИМА ВИШЕ ОД ДВА ЈЕБЕНА РЕДА

кад прочитам можда па'не и звезда