Muta

Цоле 2012-01-20 21:14:46 +0000

Назив за сина који у жаргону користи његов ћале јер има другачије дете од осталих. Његов син не гледа фудбал-он чита књиге; његов сине не јури рибице-он шета кера по парку; он не пуши-он једе интегрални хлеб; он не троши паре на кладионицу-он купује Политикин забавник и Националну географију; он не гледа порниће-он гледа документарце. Стално ћути док му се неко не обрати, повучен је, слаб и нејак, ради шта му се каже.

Све то излуђује његовог оца јер није мушкарчина, алфа мужјак, као што је то био он кад је био млад.

-Татјана...где је?
-Где је шта?
-Није где је "шта" него где је "ко"?
-Где је ко?
-Дејан.
-Ено га учи дете.
-У јебем му матер, опет учи!? По цео дан учи! Ко шта ради, Дејан В. Храстов, мој син-учи.
-Па шта фали, Вељко, учи дете, не видим шта је ту лоше?
-Како бре не видиш, женска главо? Па видиш какав ми је само учи, никад бре девојку није имао, не знам да ли зна да курац не служи само за пишање... Сав ми је мута, а то си га ти тако васпитала! Што бре није као ја...као да није мој син...мута...

5
28 : 2
  1. Jeste. Vole očevi kada se sinovi onako malo mangupiraju, dovode ribe kući, dobiju malo batina, naprave neko sranje.....+++

  2. Domaći film ''Noć u kući moje majke'', onaj što ''voli žene i vozove'', takav sigurno nije bio ni po čijoj mjeri, a još manje se po ovom gorenavedenom mogao isticati od svojeg potencijalno macho ćaće.

  3. "Сине, ако те видим и да чучиш док пишаш, олупаћу те о бетон."

  4. Volim ovakve price +++

Najnovije definicije

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.