Prijava
 1.    

  Mutagen

  Ono zeleno iz studentske menze što kažu da je mnogo zdravo i ima čudotvorna dejstva. Postoji legenda da su četiri kornjačice upale u ovu supstancu pre nego što su postale Nindža Kornjače (zverke najjače), da Mornar Popaj pije ovakav šejk direktno iz blendera kad 'oće da se dopinguje, a među studentarijom kruže glasine da se konzumiranjem bar dva puta nedeljno razvija sposobnost obavljanja fotosinteze na svetlost iz sijalice.

  -Sipajte meni samo pire i bečku, bez ovog mutagena, molim.
  -Eh, sine, nikad od tebe Moćni Rendžer neće biti...

 2.    

  Mutagen

  Tečnost koja se upravo slila u kanalizaciju iz sudopere studentskog stana nakon što su stanari istog odlučili da operu nakupljene sudove.

  1: "BRATE ŠTA TO RADIŠ?!"
  2: "Ma ništa, malo da operem sudove, vidi kolika je gomila..."
  1: "ČEKAJ! Stani dok pobegnem kući pa onda peri, ko zna šta će da ispuzi iz kanalizacije kad se sve to slije dole. Steva prošle nedelje oprao sudove i sad na gajbi ima tri nindža kornjače."

 3.    

  Mutagen

  Zvanicno hemijska supstanca koja menja DNA i izaziva mutacije.Nezvanicno alkoholno pice koje se pravi od hello soka od jabuke i vodke.Probajte,svetli u mraku

 4.    

  Mutagen

  Opis visokog stepena prljavštine vode, uglavnom neke za potencijalno kupanje (Bazen, more, reka...). Jedini viši stepen bi bio sumporna kiselina.

  Tri lika prolaze pored reke idući kroz ''prirodu''

  Lik 1: Auuu, što je vrućina majku mu, go se skinuh i opet bi iz kože iskočio.
  Lik 2: Daj da se bućnemo u reku da se rashladimo, boli nas uvo, nema nikog uokolo.
  Lik 3: Ma nemoj, a vide li uzvodno jedno deset metara mrtve ribe, mačke i jazavce na površini vode? A radioaktivne kanistre iz kojih teče zeleni žele? Kročiš li u taj mutagen, ima da izadješ k'o Splinter, deca iz Černobilja bi bežala od tebe k'o djavo od tamjana.