Prijava
 1.    

  Muva

  Majstor nad majstorima!

  Visi naglavačke na plafonu, sere po njemu a ne umaže se nimalo.

 2.    

  Muva

  Ultimativno nimfomansko-fetiš stvorenje, čiji je jedini životni cilj da jede govna i da ti ide na kurac.

 3.    

  Muva

  Najefikasniji i najuporniji budilnik. Uspeva da Vas razbudi, probudi i napuni energijom da ustanete, bolje od bilo kog alarma, pogotovo ako se muvopič nalazi na drugom kraju sobe.

 4.    

  Muva

  Prva stvar koju superheroj čuje/vidi/oseti/namiriše/okusi nakon što dobije natprirodne moći koje mu usput pojačavaju i čula.

 5.    

  Muva

  Najdosadnije stvorenje na planeti Zemlji. U stanju je da 64 puta sleti na isto mesto sa kog si je vec oterao.

  I taman kad onako iscrpljen legnes, bez snage, a bogami i zivaca, eto nje i 65 put!

 6.    

  Muva

  Majstor, po misljenju mog dede.

  Jebi ti na plafonu!

 7.    

  Muva

  Jedini alarm zbog koga ćete sigurno da ustanete iz kreveta jer kod nje opcija snooze ne postoji ili traje jako kratko.

 8.    

  Muva

  To malo govno koje je iritantnije od bilo kog alarma, kad ti u 6h izjutra krene zujati oko glave...ukoliko ostavis i milimetar tela otkriven, ona ce uspesno naci taj deo tela i lizati te dok ne prsnes i ustanes iz kreveta da joj jebes kevu!

 9.    

  Muva

  Ćuška. Od glavola muvati.

  - Počela si mnogo da zvocaš. Ako nastaviš tako dobićeš jednu muvu pa ćeš da zujiš tri dana.

 10.    

  Muva

  U bašti neće sleteti na cvet,nanjušiće pasje govno,dok je drugima nebo plavo njemu prokišnjava,caša mu je uvek polu prazna i većiti je negativac. Operisan je od pozitivnog gledanja na svet.

  - Šta joj fali majke ti,pogledaj kakvu ima guzu,uhhh !
  - Pa pod jedan,pije vinjak,gde si ti video da gotiva cura pi'e vinjak,pod dva ima fleku na bluzi ,znači da je neuredna i ima taj lančić na nozi,meni je to tako ružno i tužno,kao da je nedaj Bože bila u nekom kavezu pa mugnla na slobodu !
  - Ae Bobane ne jedi govna više,od sad te zovem Muva,pični taj Džek i fataj to bre nemoj da te bije maler.
  - Misliš a?
  - Ma stopostotno !
  - Ae poslušaću te,al nemoj to za muvu,znaš da ne volim insekte...
  - Ma ja to u šali,onako,ae briši tamo i nemoj da zujiš puno oko nje !
  - Maršu kurac !

 11.    

  Muva

  Leteci objekat koji moze da iziritira zivce do beskonacnosti!!! Nikada nam nije zao da joj zapecatimo sudbinu muvotepacem...

 12.    

  Muva

  Izuzetno iritanta životinja ili bolje reći leteći objekt,sastoji se iz nekoliko nogu (broj neutvrđen zbog brzine kretanja a i veličine pomenutog objekta)para krila,i nekkog ku**a koji zuji kao cikular...

 13.    

  Muva

  Jedino stvorenje koje vas moze vise iznervirati od zene.

 14.    

  Muva

  Dosadni insekt koga terate rukom dok jedete ili spavate. Ili radite neke obične svakodnevne stvari. Ukoliko je čovek dovoljno vešt, uspeće da je zalepi na zid.Ona će nastaviti da i dalje postoji u vidu krvave fleke na zidu. Ono što je poražavajuće za nas ljude je to da koliko god pobili muva one će nastaviti da napadaju bez straha. Inače, ta muva je složeniji mehanizam nego bilo šta što je čovek ikad napravio i smislio.

  Moj brat je zalepio muvu na beli okrečeni zid....Reakcije su otprilike ovakve:

  Majka:- Životinjo, jedna taman smo okrečili! Ti ćeš je sad skinuti sa zida!

  Ja(inspirisan ovim događajem):-Mali, pa sad moraš da pojedeš ovu muvu!

  Mali brat: A što?

  ja:- Pa da se ne baci.To je meso kako god da okreneš. Sem toga nije lepo, ako si je ubio ima da je pojedeš. Vrabac bi je u slast smazao, jer je stvarno gladan, a ti ubijaš iz zajebancije.Moraš više poštovati život, ma kakav on bio.

  Majka:-A, ti konju jedan matori ne zamlaćuj dete budalaštinama! Dvadeset pet godina si nabio u guzicu i razlika između tebe i ovog od dvanaest je jedino u visini! Jesi li ti pojeo sve one gliste i guštere koje si iseckao kad si bio klinac?

  ja se zadovoljno cerim... i uviđam tragičnu gore navedenu istinu o muvi.

 15.    

  Muva

  Izraz koji se koristi, pored standardnog značenja za insekte is roda Diptera, za napornu a nadasve napadnu i dosadnu osobu. Verovatno i glavni razlog što im se često obraćaju sa „aj ne jedi govna“.

  -Brate, aj mi daj broj one male Tamare molim te… Samo da je pitam šta su danas učili iz matematike…

  -E, ajd’ ne jedi govna više, dosadan si ko muva bre, reko sam ti da se mala pali samo na manekene i krimose, nisi njena liga, pogledaj se na šta ličiš... Zajebi ta tvoja Kvazimodo očekivanja, nije ti ovo film Zvonar Bogorodičine crkve... Nadji bre neku koja je tvoja liga, eno ti mala Gaga npr... Jeste da je malo zrikava pa joj nisu sve ovce na broju i sve vidi duplo, al za omrsiti brke može da posluži...

 16.    

  muva

  muva? najvece zlo... podrazumeva epitete: dosadna, prljava, ruzna, glupa, crna, buljava, halapljiva... za nju nema lepih rechi.. c(: