Prijava
   

Muvanje u provinciji

Složen društveno-kulturološki fenomen. Ne ide sve tako glatko kao u sredinama gde niko nikog ne zna i nikog nije briga šta će za njega da se priča sutra kad se bude udavao.
Dakle poznajemo muvanje u širem i užem smislu.
Muvanje u širem smislu podrazumeva prvo da se gledate u kafić/diskoteku jedno tri do pet vikenda. Dok onda jedog vikenda ne pošalje ona drugaricu / on druga, da saopšti poverljivu i radosnu vest. Onda sledi nabavljanje broja mobilnog, cimanje, anonimne poruke za laku noc itd...
Muvanje u užem smislu predstavlja konačno upoznavanje, obavezna šetnja i klupicu na kojoj ćete se prvi put poljubiti u usta i praćenje do kuće.

Komentari

dobra definicija + samo treba da dodaš "kao" u "Ne ide sve tako glatko (kao) u sredinama gde niko nikog ne zna..."

hvala na upozorenju, pisao sam pre ručka pa sam bio gladan ;D

Ponekada u provinciji ne ide uopste +

pogotovu ako si dođoš :D

+
Baš takva situacija! To ne važi jedino za sponzoruše i tipove sa skupim kolima, metalce i andergraund ekipu koje boli dupe (donekle) ili likove i cure koji su zapalili na studije u BG, NS, Kragujevac ili Niš pa čvrsto rešili da se nikad ne vrate (među njioma je svako iz andergraund ekipe ko je iole inteligentan).

Mada, ima po manjim sredinama i liberalnih roditelja sa stavom "može ćerka da mi ima momke koliko hoće, al mora da ostane nevina za brak!"