Prijava
 1.    

  muve

  Bice koje ustaje pre petlova i ukoliko se nalazi u sobi gde spavate jedini joj je cilj da vas beskrajnim zujanjem probudi,narvno u cik zore.Zabelezena je i pod vrsta koja je specijalizovana za popodnevnu dremku ali je mnogo redja od svoje jutarnje koleginice.
  Hobi im je izjedanje govana,a ne retko zadovoljstvo da tako govnjive slete na lice jadnika kog bude.

 2.    

  muve

  Fascinantna bica. One nisu kao mi ljudi. Ne bune se, jedu govna i cute.

 3.    

  muve

  Muve su vesnici neceg loseg u blizini

  Nesto je trulo u drzavi Danskoj...

 4.    

  muve

  Mala,crna,leteca gamad koja se pali na govna i koja me budi svako jutro u cik zore!

 5.    

  muve

  1. Letece krilate bube koje naročito vole da se druže sa svježe isječenom lubenicom, inače izlaze da se druže međusobno pred kišu.
  2. Kad si malo nervozan, a drugi to primjete, onda za tebe kažu: "Uhvatile ga muve."

 6.    

  Muve

  Jedina bica na svetu koja mogu da ucine da se osecas kao pravo govno

  Osoba 1 :"Aaa te muve sto me smaraju!".
  Osoba 2 :"Da, `oce muve na govno".

 7.    

  muve

  To je jedan "umiljati" insekt koji kad vam jednom udje u kucu ne izlazi iz nje dve dok ne crkne sam ili ga vi ne pljesnete muholovkom ili ubijete insekticidom ili trakom za muve.Negov "cvrkut" je zesce iritantan,a kad ga oznarvirate zujace jos vise i namerno ce vam sleteti u supu ili na lebac koji ste s teskom mukom zaradili.

  Evo jedan primer u kojem su muve korisne:
  Posvadjao se jedan momak sa devojkom,i nije znao kako da je odobrovolji jer ona je bila jako prgava.Onda se mladic dosetio i ulovio cetiri muve i vezao ih koncem oko stomaka i to ih je tako vezao da svaka muva predstavlja teme cetvorougla,a stranice tog cetvorougla je bio konac kojim su bile vezane.I otiso on tako kod nje sa tim koncem u rukama sa muvama i recitovao joj jednu ljubavnu pesmu od jednog poznatog pisca,a muve su letele onoliko koliko im je konac dozvoljavao.A kad je ona izisla napolje on joj je poklonio te cetiri muve i oni su se pomirili.:)))))

 8.    

  Muve

  Prvi vesnici proleća.

 9.    

  Muve

  Pržene semenke suncokreta.

  - Ajde sledeći put uzmi bele semenke da grickamo a ne ove muve gorke.

 10.    

  Muve

  Ptice umiru pevajući, hijene umiru od smeha, vukovi i jeleni umiru sami ili u društvu jedni drugih, dok muve s druge strane umiru u parovima.

  Radi maksimalne efikasnosti i iskorištenosti zamaha ubijati dve muve jednim udarcem. Jedna muva ne vredi truda uloženog u taj udarac.