Prijava
   

Na suvoj grani

Potencijalna propast, sa svim izgledima sigurnog kraha.

- Prebaciš mi 100tku jevreja do prvog?
- Mrka kapa. I ja sam na suvoj grani.
.............................
- Hoćeš moći još samo jednom, dečko mi dolazi tek za dva sata?
- Kurvo nezasita, i sad se klatiš na suvoj grani!

Komentari

Ti si taj dečko koji dolazi za dva sata u ovoj priči.

Ali ne smeta tebi to, naprotiv. Ti voliš da ti drugi karaju ribu, tebe to pali. Sigurno želiš da i tebe iskaraju zajedno sa njom na gomili.

Javi se u pvt ako si zainteresovan. I naravno, ako ikada nadješ ribu. Ja ću ti je karati dok ti gledaš, a onda negde na pola akcije, uvodimo mog kuratog ortaka da te raspameti zguza. Neće njemu da smeta, karao je skotove od kojih si i ti ženstveniji. Pozajmi haljine od mame i sve kul, što se njega tiče.

Ispunićemo ti fantazije, pederko mali. Pod uslovom da ispoštuješ jedan zahtev.

Nemoj više nikada da glumiš šmekera. Ne liči ti. Kad god to pokušaš, fejluješ najtragičnije i emituješ abnormalnu količinu transfera blama u atmosferu. Zagadjuješ okolinu sasvim bespotrebno.

I nastavi da se razotkrivaš, baš uživam da te analiziram. Radiš to nesvesno, i to je prelepo nešto kada dolazi od debilka koji misli da je prepametan i namazan, a pravi amaterske greške i konstantno naleće na moje iskusno postavljene mine.

Na kraju mi ostaje da samo upadnem na tvoju mentalnu olupinu i dovršim je jataganom.

Posle prelazim na Niktova. Onog što ga pale kustoskinje. Jadnice, u globalu. Jer sličan se sličnom raduje. Ti i on, dve parodije čoveka. Meni smešno. Vama, nažalost, SUDBINA