Prijava
   

Nacionalista

Čovek koji se, nemajući nekih većih uspeha u životu, ponosi nečim što ni na koji način nije njegova zasluga; On se naime ponosi time što je njegova majka odlučila se kresne baš sa pripadnikom njegovog a ne nekog drugog naroda.
Bravo mama!

"Ja sam građanin, ne Atine ili Grčke, ja sam građanin sveta" ( Sokrat )

Komentari

¢)
(sarkastičan smajli)

+ko aeropla!
Ne kapiram minuse!

Ne pokušavaj ni da ukapiraš minuse.
+

O elementarnom patriotizmu se u normalnim zemljama ne raspravlja... Od Sokratovog mudrozbora mnogo je vode proteklo...

duhovito, ali ipak mislim da drrkas pojmovi...

Vidim nacionalisti samo daju minuse...A ne i komentare...

Eh, nekad je ovaj dragi narod na fudbalskim utakmicama na skandiranje: 'Mi smo Hrvati' umeo da uzvrati: 'Pa šta se nama žalite'. Sad samo daju minuse, ccc.
+

E vidish Iloje ja mislim da je zbog takvih mishljenja kao tvoje, Srbija tu gde jeste!Znachi po tvome mishljenju,nacionalisti i zemljoljupci su samo oni da dnu lestvice,a oni koji su uradili nesto u svom zivotu i koji imaju uticaja u krojenju drzave ne treba da se zamlacuju nacionalizmom.Samim tim,nahse ljude koji su na funkcijama zabole kurac za zemlju a samim tim je i unistavaju jer ih vishe interesuje licno dupe nego zajednica,boze moj pa nisu oni tupavci da vole zemlju!!Pa pogledaj samo Japance i Nemce,narode koji zive na visokoj nozi a opet se zrtvuju do zadnjeg za otadzbinu,i ponosni su na svoj nacionalizam,i na kraju krajeva zato im i zemlje jesu takve kakve jesu!! A STO SE TICE OVOGA O MAJKAMA TREBA DA TE JE SRAMOTA!!! Nashe majke nisu kerushe da tek tako biraju sa kim ce da se jebu!Nashe majke su odgajene u duhu nasheg naroda,a samim tim imaju i neka moralna nachela koja poshtuju pri izboru svog zivotnog saputnika.Vecina majki je vaspitana da produze srpsku rasu,da nadju muza iz svog naroda,sa osobinama koje su negovane u ovim krajevima.Na kraju krajeva nije svaki narod isti,pa tako i majke biraju coveka sa kojim ce da neguju moral,postenje i sve one osobine koje su nasledile od svojih predaka,u ovom slucaju Srba!

"moral,postenje i sve one osobine koje su nasledile od svojih predaka"

Aha, primetio sam :)

ako kod tebe nema tih osobina jbg...

Bravo, bravo, bravo, bravo, bravo +++++++++++++++++++++++++++++++++++

promašen citat, teško da bi sokrat kosmopolitanske ideale gajio u ljepoti grčkog polisa
al ajd, plus