Prijava
   

Nacionalni Stroj

Mogu da se kladim kada bi im da li da gledaju Nemacke zlocine na TV-u 12 i vise sati bez prestanka da nijedan vise nebi bio Nacista.

Komentari

Ne, po njima ti zločini su ,,jevrejskoa propaganda'', tu su samo komunisti stradali, a ako su samo komunisti stradal, onda je to dobro! Pa jel si gledao možda onu epizodu SP kad Kartmenu, da bi se okanio od Hitlera, puste tako da gleda njegove zločine, davidi šta su zapravo ti nacisti uradili, i on posle nekoliko sati gledanja izlazi onako sav ozaren: ,,JA HOĆU DA BUDEM KAO ON!'' :D Msm, to su prsli ljudi, ne vredi sa njima lepo, da vidiš šta od istorije napraviše! Ne postoji (bukvalno ni jedan, dakle ne preterujem) ni jedan zločin, masakr, ni jedan rat a da jevreji za to nisu krivi. Paradoksalno zvuči, ali kad sam pitao jednog od njih za stradanje Jevreja u II svetskom ratu, rekao mi je da su to upravo Jevreji organizovali, u želji da ,,počiste'' svoje redove od ,,lažnih'' Jevreja...Veruj mi, ne možeš da se raspravljaš sa tim ljudima, ne možeš! Da vidiš kakve retardirane argumente imaju...ma ne vredi.

I pričam sa jednim likom u tom nac-soc fazonu i spomenem nešto oko ratova, tek će On: rat su Jevreji izmislili!
Ja:Aha, jel svaki rat ili misliš neki određeni ili...
On: Ne razumeš. Rat kao RAT, to je Jevrejskih ruku delo!
I posle nekih 20 min, isto oko nekih ratova smo pričali i ja mu sponemem da sam pacifista, tek će on: I pavifizam su Jevrejski crvi izmislili!
Reko: Čekaj, bre....kako to i rat i pacifizam iszmislili...msm, po tvoj priči ti Jevreji su žešće dobri u spravljanju tih zavera, zajebancija, nisu valjda ludi da urade takvu trivijalnu glupost kao što je da izmisle i rat i pokret protiv tog rata...
On: Tipičan odgovor jednog komuniste!
I tako do u nedogled, nema tu smisla, ne vredi ni da ih biješ, ne vredi ni da im pričaš...pustiš budale, neka su, mora nekad pubertet da ih prođe! ;)

@Lab: Jesam se pokido čitajući ova dva komentara!

Гле Мрмун ударио овде први плус! каква искреност у дефиницији ЦАР!

Mogša gledo paklenu pomorandžu.

Могша едукује народ о опасним идеологијама