Prijava
 1.    

  Nadrkani vozač GSP-a

  Neverovatno je koliko jedan ovakav vozač može da zabavi putnike u autobusu/tramvaju/trolejbusu vičući na ostale učesnike u saobraćaju i trubeći im.

  Ovakav vozač će vas svojim vikanjem uveriti da je on najbolji vozač na putu i da on jedini dobro poznaje saobraćajna pravila.

  Evo kako to odprilike izgleda:

  -...Gde mi ti ulećeš u putanju, bre! Je l' vidiš da imam prednost!... A vidi ovog gde se parkirao, mamu mu njegovu... A šta ti stojiš!? Kreni bre, vidiš da je zeleno! *trubi*... A gde ćeš ti!? Vidiš li da je puna linija, a ti me pretičeš, đubre glupo!... A vidi ovog manijaka što pretrčava ulicu! *trubi* Eno ti ga pešački prelaz tamo, idiote jedan!...

  I sve tako u tom stilu.

 2.    

  Nadrkani vozač GSP-a

  Zahvaljujuci njegovom trenutnom raspolozenju, voznja u busu, tramvaju ili troli uvek je nezaboravna. Koliko god da kasnite- stizete na vreme, ako ste pospani- razbudice vas bolje nego 5 solja kafe a ako vam nije do guranja- upadajte u vozilo nadrkanog vozaca GSP-a jer kod njega nikad nije guzva... Pa zar on da ceka da svi udju...?!

  Ako vam se dogodi da shvatite da sedite na sedistu na kojem niste sedeli pre 5 minuta, nemojte se cuditi i znajte- nadrkani je za volanom!