Prijava
   

nadžak baba

nadrkana baba-baraba iz nekog od postojećih, ali nikad uređenih redova : u samoposluzi, u pošti, na autobuskoj stanici, itd. obično bespotrebno nosi štap-skiptar kojim vlada situacijom i voli njime da zamahuje dirigujući masom savremenika tzv. undead-ova (andedova). krije identitet povezujući se maramom u stilu islamskog fundamentaliste spremnog na glavoseču svakog ko pokuša da joj poremeti rang i pljuje po novom svetskom poretku koji donose mlade generacije.
kažete joj 'Dobar dan' a njoj se odmah smrkne i pljuje vas po komšiluku zabadajući vam hekleraj direktno u leđa. ako nađe vremena, od silnih parohijalnih putovanja, rado će napraviti ručni rad u vidu vudu lutkice kojom će vas teledirigovati pravo u propast.
nadžak baba sikće otrovom u odnosu na koga škorpija i crna udovica luče majčino mleko. ako je dotaknete u prolazu osućete se neizlečivim bradavicama. sva bespomoćna, u stanju je da akrobatskim troskokom, preko leševa uleti u autobus i izvuče vas za uši sa udobnog mesta, a možda naplati i kaznu jer kratka je penzijica nekoga ko je celog života radio 'na džak'. takva baba organski i neorganski ne podnosi devojke što idu gole a neće da kupe njen štrikeraj jer su do jedne kurve, eto ona se gadi muškaraca. stalno namrgođena, nadrndana, sejač loše aure čas trči, čas puzi, čas hramlje, čas sprinta, baka 'ko je ne zna, skupo bi platio' plaćenog ubicu, sa osmehom lažne gotovo invalidne naivnosti i bespomoćnosti u stanju je da počini svakakva zlodela.

Komentari

Genijalna definicija!
Bravo majstore...!!!!

hehehe
mislila da je definisem