Prijava
   

Najbolje ribe i frajeri u osnovnoj školi

Najčešće su to bili jedino tad i nikad više. Možda neki od njih uspeju da se šepure još koju godinu u srednjoj, al to je to. Da li je u pitanju prirodna promena facijalne fizionomije koja se svima dešava i to po nepisanom pravilu da od lepih pravi ružnije, a od ružnijih lepše; ili je razlog u tome što popularnost u mlađim danima nedozvoljava razvijanje drugih osobina kao što su inteligencija, druželjubivost, pristupačnost, osećaj za druge, samokritičnost, potreba za usavršavanjem i sve ono što čini tzv. unutrašnju lepotu.; ili je možda u pitanju to da njihovi osnovnoškolski drugari vremenom prerastu razloge zbog kojih su dotične osobe popularne? Šta god da je, njihovih 5 min uglavom dođe i prođe u osnovnoj školi.

- E, sreo sam Sanju pre neki dan.
- Koju Sanju?
- Ma znaš Sanju, iz osnovne, kao klinci svi smo se ložili na nju, bila je vrh p.... Sad se ofucala nešto.
- Uuu, pa ni ti brate nisi ništa bolji. U osnovnoj školi si bio bolji frajer, sad si se ugojio, pustio bradu, nisi ni porastao koliko si mislio :), a da ne komentarišem kako sad tek muvaš ribe...

Komentari

evo ti prvi plus,a imam takav osecaj da ce ovo biti def dana. ++

hvala ti puno, i izvini što sam par puta promašila tvoj pol, zeznuo me nick :(

ma naviko sam hehe,šalim se.ja sam devojčica

odlicno primeceno :)

Đ.Balašević:"Sada su šoferi, magacioneri,... kriju ih mračni prolazi."
Nisam veliki obožavalac LIKA gorepomenutog ali DELA jesam.

Mora da si bila ružna u osnovnoj, pa sada srećna pišeš ovu definiciju! :)))

Šalim se, naravno, al nije da mi nije palo na pamet! ;) Plus od mene!

Onda "najbolje ribe" završe kao ofucane droce u 20-oj ili se udaju sa 15-16 zato što su u međuvremenu zakevile na nekoj žurci "elite iz kraja" a naj dase iz osnovne u najbolje slučaju završe kao šoferi, metalostrugari ili građevinski "dizajneri" zato što su oplodili neku popularnu ribu iz osnovne pa sad moraju da izdržavaju i nju i svoje zajedničko potomstvo.

@ DLZ: Svaka čast na komentaru! Da mogu dala bih ti pljus :))

Hahaha, baš si vickasta :)).... Daljina me sprečava :DD