Prijava
   

Najdanovi krugovi

Moglo bi se reći jedinstven Srpski izum, jer malo je da ovakva zemlja ima samo jednog Teslu i njegove izume, nakon godina čekanja napokon se pojavio i on,novi guru, deka Najdan Rakić. Samouki baratač rašljama odlučio da vidi dokle ide naša zatupljenost i zaslepljenost, i mislim da se i sam iznenedio.
A sve je vrlo prosto, našao Najdan parče zemlje, obeležio krug na zemlji, napravio virtuelni tor za ovčice koji nije tu da ih zadrži od bega, naprotiv, ovčice same dolaze u tor i guraju svoja tela jedna uz druga pazeći da im nogice ne vire, jer inače neće biti obasjani čudesnim zracima.
Mnogo bi pomislili da je deka Najdan to uradio zbog para, ne ne, sva ta čudesna magija je... bespaltna! Da, lepo ste čuli, nije Deka Najdan alav na pare..ali nije ni gadljiv, pa je zakucao kasicu prasicu na zidu kuće i udarajući na savest nesavesnih ljudi napisao "NAROD KOJI STOJI U KRUGOVIMA NIJE OBAVEZAN DA OSTALJA NOVAC, SEM AKO TO SAM ŽELI" . Red je da se ostavi, treba deki za novu kredu, treba razviti biznis i crtati još krugova... ipak, suviše je ovaca za tako malo Najdanovih torova.

Komentari

o.O sunce ti jebem!
...i oni stvarno stoje u tim krugovima? cccc -.-

Шта год да кажем сувишно је, баци поглед на слику, док једни стоје у кругу други уредно чекају на свој ред...