Prijava
   

Nama sve smeta

Ceo svet ide napred, a mi smo se zamrzli ili eventualno padamo unazad I pri tome nam je sve super!
Kenjamo kako ništa ne valja, a ne vidimo da nismo za bolje.
Kenjamo ako slučajno krene ka boljem jer to obično ne izadje na gore.

Uvedeni reciklažni kontejneri. Ma ’ajde, sad ću joj da im odvajam plastiku od metala, ma zabole me!

Reljefni trotoari za slebe i slabovide. Svašta, pa gde idu kad i ne vide kud idu!!

Bankomati. Ma jebem im mater, sitni su im tasteri pa moram da menjam cvikere!Bilo mi je bolje sa šalterušom.

Majke doje bebe u parkovima. Ju,sramotnog li ponašanja, pa to rade samo Ciganke!

Seča drvoreda i rekonstrukcija aleksinačke glavne ulice. Sram ih bilo, a taman nam je bilo ružno, šta će sad kad dobiju lepu gradsku promenadu?!

Komentari

Ko da je Marko Nikolic pis'o sunce ti poljubim nemoj više.

puši kurac ebo te vučić

Kolko si sendviča dobio?

Au, kakve ste budaletine....sve navedeno je iz prevučićevske ere.

Ko vas je toliko najedio (osim Vučića) pa ste na mene najahali od jutros?!

Minus preko celog papira!

Кад је човек свакодневно у инспиративном окружењу, онда мора да буде и неких резултата.

"Lepa gradska promenada" je vrlo diskutabilna. To je posečeno, ali nije još nabavljena zamena, da se tako izrazim, za to drveće. Niti se nazire ikakav početak radova, pa to mnogi porede sa beogradskim metroom ili ono "na vodi" u našem izdanju... A jedan od problema je i nepoverenje prema lokalnoj vlasti poznatoj po WC-u od 30 hiljada evra, a koje klizi sve niže i niže već neko vreme.
Svejedno, definicija dobra, plusovah.

MrTestis apsolutno se slažem jer je nepoverenje u vlast epidemijskog karaktera "na našim prostorima".
Preciznije: ne znam da li je ikad postojala, niti sada postoji, vlast u koju imam poverenje.

Минус јебига. Нема ништа горе од "није тако лоше" или "сами смо криви" људи. Објективно смо беда да не можемо бити већа, још 2016. је изашао званичан податак да су нам плате ниже од две трећине Африке. Исто тако док се и у сиромашним земљама по Африци, Јужној Америци, Азији итд. троши по шестина или петина просечне плате само на храну, код Србаља је та цифра преко 40%.

Набијем ја на курац и рециклажне контејнере и банкомате, кад народ нема леба да једе. Ово што Вучић педер и његова багра раде је као да ти изгори цела кућа, а ти онда узмеш и заливаш маслачак иза куће и говориш како се све сређује и иде на боље.

Ako se gleda van politickog konteksta definicija pogadja metu. Kad lozis drva ko ce stalno po naramak, prljavo, garavo, kad se grejes na struju skupo, nema do kesovine ali kartica ne mora da se sakriva u slamaricu, to je univerzalna osobina. A nas narod jeste tezak i buni se za sve zbog nekog osecanja da neko oce da ga zajebe i kad nece da ga zajebe sto je uslovljeno i ponasanjem drzavnika kojima isto nije bas lako da se bore sa narodom. Pola ljudi je pasivno pola se breca na najmanje povrede njihovog "prava". Sve zavisi do horoskopa i vaspitanja. Sve je to u redu hajde da se pomirimo evo ruke

БОМБАШЕВА ЖЕНА КУРВА ЈЕ СА ШТАЈГЕ ХАХАХ

Granon,
ako sam i imao, nedavni događaji su me ubedili da ne treba imati... Ne mislim na ovu seču, nešto drugo, donekle ličnije prirode, od čega mi se povraćalo...
Ali, da se pozabavimo sečom... Osim što zamene za posečeno drveće nema, neće je biti još "najmanje 7 meseci"... Pa, što ste onda sekli sad?! "E, ali korenje drveća pravi pukotine u asfaltu"... Istina, samo da li je ta ulica otvorena za saobraćaj? Nije. Pa, šta te onda zabole za pukotine koje za par meseci sigurno neće da se otvore do Kine?! Osim toga, ako ti je do pukotina u asfaltu, bolje zbrini puteve! Na primer, za Sokobanju... Ono je ruglo celim putem, krateri u koje možeš da se okupaš! A jedan je od najprometnijih puteva u opštini!