Prijava
   

Naoblačilo se

Prevedeno sa desetarskog narečja vojničkog jezika: "momci, najebali ste k'o žuti. Ima, bre, da propišate majčino mleko, svi vi - i vi koji se niste obrijali kako treba i vi kojima nije jasno kako se to hvata korak. Što ste se zajebavali, zajebavali ste se - sada idemo ozbiljno!"

Dakle, tmurni oblačići koji su došli najverovatnije iz pravca Mordora i pljusak koji najavljuju neće četi na grbaču naturiti Orke i Uruk-Haije, već nešto mnogo gore - čišćenje vašeg dela kruga kasarne.

Jao, kako će desetar da vas cima, pa to je prosto nezdravo! Kakav hardkor pornić, kakvi bakrači - za ovako nešto još nije izmišljena reč u srpskom jeziku. Možda i jeste, al' je najbolje da je niko ne izgovori, za svaki slučaj.

Nema, posle kiše, ni jedan jedini listić da se vidi na betonu, ni jedna jedina grančica. Ima da sve izgleda kao da je kasarna tek otvorena - kao da je debeljuškasti general-potpukovnik tek preseko vrpcu, odigrao ORO i za obraz štipnuo mladu pionirku.

A posle, kada dođe sređivanje vojničkih čizama, kako će tad u sitna crevca vaš dragi desetar da vam pregleda čizme. Iiijaaaooo - štapići za uši će samo tako povećavati broj ostava.

Komentari

Taj film ja neću gledat' :P

Jednostavno kvalitetno napisano +++

stresem se kad pročitam neku vojničku defku,brrrr
+

Davno je to bilo
PLUS

kenjas da su trazili stapice za usi, ne verujem bre...

MileBubreg

kenjas da su trazili stapice za usi, ne verujem bre...

Štapićima za uši su proveravali da li je sa čizama uklonjena sva prljavština koja se skupi tamo gde se nalaze rupe za perte i jezičak.

sreca pa ti stapici nisu jos bili izmisljeni kad sam ja bio. au sta se setila gamad...

nas je drko potporučnik, tek došao sa akademije, paljevina, a desetari sam unosili pivo i radžu :) +++

nas su jebali oni iz ŠRO, mamu im jebem nji'ovu
+++