Prijava
   

Napadač s leđa

To je lik koji se niotkuda, nepozvan, bez ikakve prethodne signalizacije i stimulacije, stvori iza neke cure u klubu, dok ova igra, i počne da se njiše zajedno sa njom, uz nju i oko nje. Obično je alkoholisanog, blago telećeg pogleda naniže, u južni deo ženske osobe koju spopada, ruku raširenih u stranu, mazeći vazduh oko nje, prepuštaju lošoj koordinaciji pokreta da jednom u pet minuta dodirnu obline koje vrckaju ispred njega. Kad se cura okrene, on zeva sa strane praveći se blesav. Kad se cura pomeri, njega nema za trenutak, i taman se ona opusti i misli da ga se otarasila, eto njega ponovo i nastavlja svoj neumorni ples plodnosti. On ne muva, on joj se ne obraća, on je bezazlen poput onih manijaka egzibicionista koji bez gaća iskaču iz žbunja pored puta po principu „samo da me vidiš, neću ti ništa“. On valjda samo ne želi da igra sam...

Komentari

+ Mnogo znaci kad neko zna da igra, onda takav ne bi bio napadan, ni ako malo pretera u pipkanju.
Ako si smesni denser drzis se devojaka koje te znaju, a ne smaras druge, tako ja radim :-) ,a ako neka pozeli da smaras i nju, onda moze.
Ako si alkoholisan, onda ces smoriti, sve jedno, al bice smesno, pa opet ok!

u pravu si Maestral...ovakav lik samo unosi pometnju i nervozu :)

"eto njega ponovo i nastavlja svoj neumorni ples plodnosti". hahahahahahaaha! +++++

Meni se sve ovo desilo u Kragujevcu, s tom razlikom što me je napadač s leđa na kraju poljubio u dupe (bukvalno).
+++++

@Mrs. House - možeš li to (bukvalno) malo razraditi? I gde se to celivanje obavilo? :-)

Autorki +

Ne razumem gde... u dupe, brate mili... u prepunom lokalu (kako se zove onaj u glavnoj ulici - jedna reč - Kragujevčani, pomozite!)

Joj Mrs.House, ja sam iz Kg-a, i Geto je dno...tamo se uglavnom skupljaju ljudi posle 3-4h, kad se sve drugo zatvori, a u to vreme nema normalnih :). Zato si tako i prošla :)

+
Jako slikovito opisano.
Mada, ako može neka sličica za dušana345, dobro bi došla :-D

ovo je predobro opisano.