Prijava
   

Ne biti svestan svoje nesvesti.

Težak oblik intelektualnog deficita, često se manifestuje kao subjektivan doživljaj inferiornosti okoline... Ovo je teška mentalna bolest sa smrtnim ishodom. Prvi simptomi su: precenjivanje svoje pameti i potencije. Bolest napada najčešće ljude od 20-25 godina mada postoje i retki slučajevi kada nastupa i kasnije (uglavnom oko 30-te).

Primera je tako puno svuda oko nas...

Komentari

Hmm... Ali da li je iko svestan svoje nesvesti? Ne mislis li da veeeelika vecina nas kroz zivot hoda uspavano? Cak i kad mislis da si budna, jel ti se ne cini nekad da bi mogla da budes... budnija?
Dam dinar za tvoje misli :)

Kao sto si rekao "VELIKA VECINA", moja definicija se odnosila na najeksteminje slucajeve velike vecine koji su zapali u kolateralan haos svog uma.Ja sam uvek u svojim mislima ali to ne znaci da svoju okolinu dozivljavam inferiorno u odnosu na sebe, i ne zelim da budem budnija, jer bi to znacilo da zelim da prihvatim nametnute lazne vrednosti i stopim se sa masom i pustim da me voda nosi.

Uuuu, ovo je jako interesantno...
Zasto za tebe budnost znaci stapanje sa masom? Pitam, ne sudim, zanimljivo mi je :)

Kakve veze ima buducnost sa stapanjem sa masom, je l´ masa kreira moju buducnost ili ja?

Budnost, ne buducnost XD

Joj naocare pod hitno!! XD Pa kad si budan i lisen svojih mastarija lako ti je napuniti glavu sa glupostima. Najbolja varjanta je biti budan i sanjti na nogama! ;-)

Heh, vidis, ja sam budnost shvatio vise kao Nirvanu, ili Satori, ili Prosvetljenje, kako hoces, ali razumem na sta si ti mislila :)

Хаха, омиљена, ово говорим стално +++
Иначе, сан и лаж су управо те лажи наметнуте од масе, тако да они нису свееЕЕееесни своје несвести..

Dopada mi se, jako. Bravo Vejv +