Prijava
   

Ne radi ništa što ja ne bih

Floskula koju uglavnom koriste stariji ljudi kako bi klincima indirektno stavili do znanja da, iako sada vode miran i idiličan porodični ćivot, to nije oduvek tako bilo, bili su i oni nekada mladi i razuzdani, ali posao, žena, deca, jebiga, morali su kad tad da se smire i skrase i uplove u mirne luke bračnih voda.
Ipak, predanja o događajima iz njihove mladosti ostaće večno da žive u pričama i prenosiće se generacijama s kolena na koleno.

- Ćale, daj ključeve od kola.
- Mrš.
- A daj, imam sastanak, kiša lije, neću valjda peške po devojku da idem?
- Ohoho, sastanak, pa što ne kažeš sinčino moja, evo ključevi od kola, evo 200 dinara za piće i još 200 za kondome. I nemoj da radiš ništa što ja ne bih xexe.
- A šta si ti to radio? Stric mi pričao da si bio bubuljičavi štreber, da nisi pio, nisi pušio, nisi izlazio, da ti je keva bila prva i jedina devojka koju si imao i da si plakao od sreće kad ste se prvi put poljubili jer si mislio da ti je to ujedno i poslednji put. Tako da me interesuje, šta si ti to tačno u mladosti radio?
- Jebo sam ti majku. Ostavi ključeve.

Komentari

Fantasticno!

Primer pokidao!

Mamu mu jebem nezahvalnu, dobio kljuceve i poceo da kenja....e sad moze da dobije samo kljuceve od kisobrana i kese za noge ako mu gilje propustaju. Umesto da ocu kaže: "Hvala Vam poštovani roditelju moj na vašoj velikodušnosti i poverenju koje ste mi ukazali. Trudiću se da opravdam dato mi poverenje." A onda ujutru da vrati ćalu kolu sa menjačem umazanim od mujspera. +

"Mamu mu jebem nezahvalnu, dobio kljuceve i poceo da kenja....e sad moze da dobije samo kljuceve od kisobrana i kese za noge ako mu gilje propustaju. Umesto da ocu kaže: "Hvala Vam poštovani roditelju moj na vašoj velikodušnosti i poverenju koje ste mi ukazali. Trudiću se da opravdam dato mi poverenje." A onda ujutru da vrati ćalu kolu sa menjačem umazanim od mujspera. +"

oplakah

kad malo bolje razmislim, definicija je pomalo kontradiktorna...čovek je bio bubuljičavi krezoman, ali je ipak bio napaljen

Izvanredno, od početka do kraja.

"- A šta si ti to radio? Stric mi pričao da si bio bubuljičavi štreber, da nisi pio, nisi pušio, nisi izlazio, da ti je keva bila prva i jedina devojka koju si imao i da si plakao od sreće kad ste se prvi put poljubili jer si mislio da ti je to ujedno i poslednji put. Tako da me interesuje, šta si ti to tačno u mladosti radio?
- Jebo sam ti majku. Ostavi ključeve." Pun pogodak :D