Prijava
   

Ne sudi knjizi po koricama

Predrasude... Predrasude ljudi koje impresioniramo (Dakle, ostavimo neki ,,Utisak" Na druge) Te oni počinju da daju predpostavke o nama, kako smo pametni, lepi, glupi, iskusni itd. Da ne dužim priču pogledajte primere dole.

Na času, odgovaranje i profesor/ka traži dobrovoljce za odgovaranje, te se javiš samouvereno: Ja bih prof. Da odgovaram poslednju lekciju
Prof.: Siguran si?
Učenik: Spreman sam da preuzmem taj rizik, i drago mi je što ćemo da sarađujemo, al ujedno molim razred da budu kooperativni dok odgovaram, jer možda i nešto nauče
Prof.: Oo, lep govor, učeniče, pomislio sam da si i ti neki panj ovde, al si me zato, prijatno iznenadio :)

Ideš gradom, i ugledaš svoju simpatiju. Dok ona čita nekakav banalan časopis za dame. Tebi dune neki vetar u leđa i stisneš petlju da joj priđeš, počne razgovor, mucaš i al i dalje ne skidaš pogled s njenih predivnih očiju, kada primetiš krasendro (Izraz koji sam negde čuo, ne sećam se tačno gde, ali znam da to znači uspon, kulminacija, vrhunac, rasplet i završetak se dese u isti tren ) Kažeš joj: Volim te, jer si mi dala ljubav, volim ljubav, jer si mi ti dala istu... Pa ona svati da ti nisi konj na belom konju, već Princ koji je neće iskoristiti i baciti u ,,Kantu kao maramicu posle upotrebe"

U gradu si ( Opet grad!? ) Dete plače jer joj se kugla sladoleta pala na tlo, na to nailazi hardkor metalac, vidi uplakano dete, i kupi joj nov sladoled :)

Komentari

imao sam konflikt izmedju mog oca, i mene. Pa sam se nesto snuzdio.... Al sredicu cim mi bude malo bolje :)

Ma za prvu definiciju, ovo je odlično.

Jel ovo prva, ili prva koja neće na groblje? +

^ Nije da zelim da budem patetican, al vec je ,,sahranjena" Definicija... Ako je uopste tako mogu nazvati...

Ero, ako si sa ovog svijeta, evo +

LOL ja sam sa Marsa, a WiFi dobijam od curiosa xD Il kako vec :D