Prijava
 1.    

  Nećeš jebati

  Kažemo nekome kad se ne ponaša primereno svojim godinama, ili ne poseduje odgovarajuće psihofizičke karakteristike za kakvu kvalitetnu jebadu. Takođe, ovom prostom rečenicom se nekome na, da se tako duhovito izrazim, vrlo implicitan način nagoveštava tužna istina, a to je da neće jebati.

  - Brate, šta ima, nisam te video 258 godina!
  - Evo, ništa, blejim. Lej, da vidiš, uzeo sam ponovo da igram neke stare igrice, znaš koji trip, jebote. Jutros sam instalirao Komandose! Se sećaš kad smo igrali to po ceo dan? E, i sad isto radim. Jednu pređem, drugu instaliram i tako ukrug. Ne izbijam iz stana.
  - Nećeš jebati...

  ----------------------

  - Opet su zaključali temu ''Jebanje 2'' na forumu! Aaaaa! Ajde da se udružimo i svima da kažemo da mi JEBEMO! Da im ispamujemo sajt!
  - Sve je to okej, ali... Nećete jebati.

  ----------------------

  Relja: Mama, sviđa mi se jedna devojčica iz četvrtog tri! Zove se Roksanda! Šta da radim? Kako da joj priđem? Kako da joj se svidim?
  Mama: Napiši joj, sine, ljubavno pismo! To sve devojčice vole!
  Tata: Vole kurac moj. Napiši joj ljubavno pismo i znaj da nećeš jebati.

  ----------------------

  - Haha! Neću da platim 200 kinti! Duvajte ga! Ja ću sutra u školici da jedem pljesku, a vi ćete da jedete kiflu! Nja-nja-nja-nja!
  - Nećeš jebati.

  ----------------------

  - Momci, večeras neko akcijanje, a? Idemo?
  - Kakvo crno akcijanje? Večeras se gleda fudbal kod Balše!
  - Gejčine. Nećete jebati.

 2.    

  Nećeš jebati

  Sumarna projekcija finalizacije nečijeg pokušaja udvaranja, koji je toliko nespretno, netaktično i/ili glupo izveden, da samo inicijatoru može da izgleda kao relativno perspektivan.

  - Ko si sad pa ti?
  - Mnogo mi se sviđaju tvoji postovi na forumu, pa sam te eto dodao na facebook. Deluješ kao zanimljiva osoba, mogli bi da se družimo.
  - ... (Nećeš jebati)

 3.    

  Nećeš jebati

  Rečenica zbog koje bi, kad bi je čuo od Prepotentne devojke, normalan čovek sa inatom, tzv. ''Sirovina sa Balkana'', uzeo devojku u ruke, vezao je, strpao u gepek da joj još noge vire, odvezao u Lipovačku šumu, i tamo je pro-divljačko-balkanski izbambusao, vratio u auto i izbaco iz kola na sred Ibarske.

  M : Mala, kako si, šta mi radiš ? Mogli bi mojim golfićem na piće neko do čaršije večeras, šta jažeš ?
  Ž : khm...Nećeš jebati.
  M : Neću, a ? E sad ćeš ti da vidiš...