Prijava
   

Nelly

Fabrika konditorskih proizvoda koja se bavi bednim imitacijama lokalno i globalno čuvenih slatkiša. Što bi donekle bilo i prihvatljivo, da kao baznu sirovinu za iste ne upotrebljavaju smesu od margarina, šećera i trećerazrednog kakaoa, arome po potrebi, pa je onda liju u kalupe za čokolade, praline, kinder štanglice itd. Njihovi slatkiši se nose na slave kao poklon, stoje za ukras ili se njima truju kerovi. Nejestivi, uglavnom. Socijala par ekselans.

- Od čega ti je krepala psina, brate?
- Nemam pojma, ali našao sam pored njegovog leša načetu kutiju sa Nelly pralinama.
- Od njih je najebo, garant. To ti je ono, zozovača u prehrani.

Komentari

Nelly pod misku i Wink na nogama.. Jer boj bije srce u junaka

Onomad sam probala Nelly praline. Gospode, zubi mi umalo ne poispadaše....

Inace holandjani veceras sve kecevi jupiler liga i jedna eredivizie, uz 3+ svaka.. Preljubazna kvota oko 250..

Čovek ubija kako definiše. Terbalo je ranije da se registruje i da kobjasni stvari ovim metuzalemima što sajt čuvaju kao da im je dedovina a odnose se perma njemu kao Vučić sa Telekomom. Ili Telenorom? Kako je parvilno - Telekom ili Telenor?

telenor je privatna firma i nema nikakve veze sa drzavom, dok je telenor drzavni, ili bar ja tako mislim. Sto se same definicije tice ocigledno nisi citao iste od autora koji su u #10 pa odatle i iscudjavanje. Nista strasno, vremenom ces i sam shvatiti. To ipak ne znaci da def. nije za plus, koji sam i dao.

* dok je telekom drzavni, lapsus. Izvinjavam se.

Telenor je državni takođe jer je vlasnik Norveška.

Hvala Demigode.. Veliki respekt za tebe kao jednom od poslednjih originala ovde i za očuvanje nezavisnosti tvog jedinstvenog stila.. A ovom pajseru ne vredi objašnjavati najosnovnije kad ni osnovno nezna a to je tipa da je Telenor norveška državna firma.. Eto Barnli danas remizirao sa Sitijem, neki dan Svonseah opro Arsenal.. Znači imamo i mi sa začelja kvalitet neki jbg.. Bilo bi bezveze da uvek pobeđuju jedni isti

Zasto sam pajser. svako ima pravo na gresku. Kada kazes da mi ne vredi objasnjavati, to bi znacilo da si mi to vec objasnjavao. Buduci da nisi, samo pises gluposti. Eto i ja tebi mogu reci da se pise 'ne zna'.