Prijava
   

Nemam fejsbuk

Ako na pitanje "Imas fejs?" odgovorite ovako, znajte da vas čeka pogled mračniji od Putinovog. Obično ljudi smatraju da je fejs suština opstajanja u društvu, te forsiraju ovo pitanje gde god da vas sretnu.

Sretnete nekog iz osnovne ili srednje koga niste videli 100 godina i sledi ovakva situacija. Ne stignete ni da ga pitate bilo šta, a već je usledilo ovo pitanje i, naravno, posle odgovora sledi čuveni pogled.

Komentari

haha. Jbt, koliko je ovo istinito! Doživela sam. Mora da je definicija bazirana na ličnom iskustvu. ;)

Jeste. Ne mora uvek da bude prvo pitanje, ali obavezno se negde nađe u razgovoru. :)

Ja ga imam al ga izuzetno rijetko posjećujem, tako da ti dođe kao i da ga nemam, a možda bi bolje bilo da ga nisam ni otvorio. Al eto sad kad je tu, nek se nađe ako zatreba za nešto. U prosjeku naletim svakih 7 dana da vidim ima li išta bitno. Ni sa kim ja tamo nemam neki poseban odnos. Oni s kojima se družim, družim se u RL, ako nekom od njih trebam nešto javiti koristim telefon. A oni s kojima se ne družim su tu čisto reda radi da bi imao neki ajd nazovi pregled socijalne strukture društva u kome sam i da eventualno neko od njihovih prijatelja ili oni sami ako hoće u vezi nečega da me kontaktira to učini na FB. Mada realno, ti pokušaji će im često propasti, jer dok ja provjerim šta se novo na fejsu dešava, stvar zbok koje su me trebali već može biti zastarjela. Jedini je dobro ponekad špijunirati ljude, malo im gledati slike, komentare i slično, što je naravno najveći šabanizam, ali i ljudska priroda da malo zaviri u tuđe dvorište.

Ih, bre, Jovičiću, ti napisao sastav, normalno da ćeš da pogrešiš. A jel' si došao nekad u ovakvu situaciju dok nisi imao fejsbuk?

Nemam FB i time se dicim !! HA HA HA HA HA

Kada se fejs pojavio pitao sam na nekoj žurci dve ribe to pitanje (ja tad još nisam imao profil, tehnički razlozi). Odgovor je bio čak mali test. Jedna je krenula nešto da ironiše, a druga rekla pa da, mada je ona više majspejs gotivila... Za onu drugu neću da pričam, a ona što je ironisala sada ima profil i tamo se skoro jedino "nalazimo"...

e, ni ja nemam fejs... kažu mi da nisam sa ovog sveta :)
++

a šta da radiš sa fejsbukom, ako si još na dial up-u! bljak!

Kako vidim, većina nas ovde nema profil na Fejsu. Valjda zato visimo na Vukajliji :)

Nemam ni ja!
Banalno, petparacko, nisko, ruzicasto, udvaracko-udavacko, mimikrijsko, shpijunsko,svashtoliko, depersonaliticno, zapadnjacko sranje!
Mozda ga i definisem ovako! Jednom...

always outnumbered never outgunned!

Ista takva situacija danas sa instagramom