Prijava
   

Nerafiniran

Priprosta osoba, sirovina da tako kažem.

Bajo jer ima na ovoj stanici klozet dizvineš usraću se?

Komentari

БОМБАШЕВА ЖЕНА КУРВА ЈЕ СА ШТАЈГЕ ХАХАХ

omg, ovi balavurdije ne mozes ziv ostati... i svi prvo pa na mene, alo bre balavci ne preskacite kategorije, treba jos puno pasulja da pojedete pre nego mi se uopste obratite... sve neki sa minusom u glasovima.

napisao dve definicije i ima -2 hahahahaha, nasao ko ce da ocenjuje sultana pisane reci, bezi bre u kurac nubino

БОМБАШЕВУ ЖЕНУ ЈЕБЕМО НА СМЕНУ ХАХАХ

Samo lupaj šamare balavurdiji, Bombi, ti ne znam koliko si upućen ali ja sam poprilično, opštepoznato je da se za svaku generaciju mladih govorilo da su debili, ali ove sadašnje su stvarno takve, zort me hvata kad se pomislim da ćemo jednog dana živeti u svetu koji će oni da kreiraju. Ta količina maloumnosti i lobotomisanosti je užasna, daj Bože samo da ne dočekamo to vreme

Nema šta da se diskutuje, dovoljno je pogledati vaspitanje pa da se lako zaključi u kakvim će govnima ova država (i okolne) biti, klasični bezmozgovići sa telefonima i jutubom, jebeni retardi...

Хахахахах какав пар хомосексуално оријентисаних аутиста ово је шоу. Симпатичан трансфер ироније кад о васпитању прича морална трулеж од човјека који на пејинту црта курчеве на сликама нечијих мајки, пријети фотомонтажом, вријеђа чланове породице на најневаспитанији начин, пријети подизањем тужбе на основу измишљених пријетњи силовањем, и шта све не... Ти си тип особе која заслужује превентивно резање гркљана, чисто онако да се спријече ствари на које си способан. Овај Мачак у призмама јесте агресиван и глуп социјални паразит, али је како год да окренеш безопасан. Ти са друге стране спадаш у ментални и морални склоп оних што се разносе пред скупштином и врше масовна силовања. Треба ти прије свега одузети старатељство над дјецом зато што тако тризомичан и антисоцијалан можеш само неког ротвајлера у башти да дресираш, а и то је дискутабилно. Грам мозга у тој туркоидној лобањи немаш.

Boljo, ja resih da te ostavim na miru, ali cu jos jednom razmisliti jer ocigledno volis spermu razmazanu po licu.

Pozdravi mi Plemu.

Јбт, овоме живинарнику да провучеш говњиву мотку премазану вазелином кроз танак рч он би идаље мислио да побијеђује у нечему.

Jebem li ti seme i Pleme (sketch, one of the world's oldest)