Prijava
   

Nestašne godine

Australijska serija koja se kasnih devedesetih prikazivala na trećem kanalu.Bila je popularna kako kod ženskog tako i kod muškog roda.
Ženski deo tinejdžerske populacije bio je oboren sa nogu pojavom Drezika.Mada i Rajan i Kurt su buli miljenici ženskog dela,pa su se često devojčice u jednoj grupi dobrih drugarica deklarisale tako da svaka po mogućstvu bude fan drugog lika..Prva glumačka postava u seriji nije se baš isticala lepotom,ali zato je ova kasnija plenila mnogo više osmeha i uzdaha.Drezikova popularnost je bila veća i samom činjenicom da je glumac poreklom sa ex-YU prostora.Počinjala je kasno uveče(u rečniku tadašnjih osnovaca je 11 sati uveče bilo kasno)ali bila je redovno gledana,jer iz prve smene niste mogli stići na reprizu,a niste je mogli gledati ni kad ste bili druga smena,jer ste se tad baš spremali za školu.
Da li zbog toga što nije bila iz američke produkcije ili zbog toga što je prikazivala jedan mnogo lepši a novcem manje opterećen svet,i kako je imala edukativni karakter,pobrala je u to vreme mnogo simpatija mladih.

Komentari

Ja sam bezao iz skole da stignem na reprizu, ladno si me pretekla za tri dana :]

Ja sam je gledala uveče sa čačkalicama na kapcima kao Tom u onom crtaću.Baš bih volela ponovo da odgledam neku epizodu
Nije valjda da si i ti hteo da definišeš?ehh vidiš da ova današnja mladež ne zna šta smo sve radili da ne bi propustili epizodu

Aaa, stalno su se menjali likovi, taman naviknem na nekog, kad se pojavi neko drugi da zameni. =)

I jbg, nikad nisi bio siguran da ce da pocne tacno u jedanaest, cesto je i kasnila...ali se gledalo.