Prijava
   

Nešto mislim

Jebanje mame nekome, ali postponed. Situacija je već prošla, ta druga strana koja te je zajebala nije ni tu, tako da na miru možeš, drugima ili samom sebi, ispričati svoju verziju - šta je (zapravo) trebalo da odgovoriš, a nisi?

- Kažem ja njemu. Brate, kakva je ona Kaća, za pred kuma! Kako bih je, uf... vrištala bi k'o da dočekuje vaterpoliste ispred Skupštine! A znaš šta on kaže?
- Šta kaže?
- Kaže: "Rajko, to što treba njoj, treba i tebi. I ne gubi se mnogo, stavio si lovca do topa"! Nešto mislim, jeb'o te bre lovac usta!

...

- Kakav je to drug? Da me pred svima ismeva što sam smuvao navodno bubuljičavu Milanku što rešava Laplasove transformacije u glavi i to bez tablica (?!) i ima dupe poput splitskog aerodroma. Nešto mislim ona njegova beštija glomazna k'o da joj je Čanak nešto na rodu, a mene našao da drka!

Komentari

Stara škola! +

E Analni, ovako se pišu definicije.

Jbt rješava Laplasove transformacije u glavi. Još burek da zna da savije i za ženiti.

Mocacacypc, nikad nisam govorio ni smatrao se nekim autorom.

Možda bi bio da probaš da forsiraš kvalitet umesto kvantiteta za promenu. Moji komenti su krajnje dobronamerni, samo loše upakovani jbg.

Nisu loše upakirani, nego ti ja govorim kako je. Ne preseravam se i glumim da nešto jesam kad nisam. Jebiga, većinom pišem na inspiraciju, malo razrađujem.

Dobro je ali nekako me nervira taj madjarski. Ne znam. ipak plus

Setih se svoje definicije "mislim se pička ti materina", ovo je skraćena verzija toga. To je to naknadno kurčenje u svakom slučaju.

+

brate lol
znači, još si lud
POZDRAV ZA BRATA ČEGIJA!!!

Gugi desu smernice kojmoj?!