Prijava
   

Neukemija

Podmukla, opasna, i nadasve jako zarazna bolest. Specifična je po tome što broj obolelih ne da je opao u odnosu na 19. i 20. vek, već je u konstantnom porastu.

U principu pogađa sve slojeve društva, ali ne podjednako. Procentualno najveći broj obolelih je u najelitnijoj sferi piramide, sloju bogatih, moćnih i poznatih ličnosti na domaćoj sceni.

Bolest se manifestuje izuzetno izraženim simptomima, najčešće izlivima besmislica, med. Nebulosis Incredibiles, koje kod okoline, sačinjene od nezaraženih pripadnika nižih slojeva društva, izaziva mučninu, nesanicu, razdražljivost, nesanicu i apatiju.

Kao i kod bubrežne insuficijencije, ni za ovu patološku promenu ne postoji lek koji bi doveo do trajnog izlečenja, osim transplantacije zaraženog organa (mozga u ovom slučaju). Oni ekstremniji, pak, već dugi niz godina propagiraju malj od 12 kg kao najjeftinije i daleko najefikasnije rešenje za skraćivanje muka beznadežno obolelih.

Komentari

lepo lepo, razmišljam dal' da proglašavam jubilarnu stotu omiljenu il ne :)

leee leeee, ovo si ti napisao??? ne mogu da verujem +ČINA
iznenađen sam

ma eto zvezde nek ide život. laku noć

Pokušalo se sa raznim vakcinama, ali uznapredovali stadijumi neukemije imaju tendenciju da deluju protiv postupka vakcinacije : javno podrže i proglase glupo za mudro, neuko za intelektualnu elitu, sranje za umetnost, kič za ...
Nažalost ta epidemija bukti i mnogima se osladila.

одлична! умал' да се зајебем да након ове опет кренем активно са читањем. толико добра.

imas 2x nesanicu kao simptom hehe mozda zato sto i oni pevaju: idi, idi...
pozdravte kod kuce i u tazbini, nadamo se da mlada kozica lepo raste :)
+