Prijava
   

Ni mrtav!

Nikako, ni pod kojm okolnostima neću to da uradim! Nema šanse, batal'te se toga, propala stvar! Neću! Amin!

- Ja, dolepotpisani, pri čistoj sveti i zdravoj pameti, zaklinjem vas da, ukoliko umrem od korone, ne dozvolite da glasam za Vođu koji je trenutno aktuelan!
- A, jebiga, brt... Znaš, kod njega birački spiskovi, ne možemo mi tu ništa, ako rikneš, to ti je... Jedina garancija za to ti je da nam ostaneš živ...

Komentari

Ovo je sasvim nesto drugo prijatelju analni

" Rečenica koja dostiže krajnji stepen inata kod čoveka, te posle iste pregovorima dolazi kraj i više ne vredi diskutovati." Ovo je tijelo definicije. Ne bih se složio.

Obesmisliću ti svaku logiku

To što je izraz već definisan ne znači da ne smeš da definišeš. Plagijat je ako je prepisano ili blago promenjeno. Zato, pošto to nije slučaj, ne stavljaj linkove, deluje pičkasto do besvesti...

Je li ti mene malo prcaš? Fala Bogu da ga možeš definirati, ali pogledaj moj komentar gore. Definicija je blago promijenjena. Ako to ne vidiš, nema smisla dalje prepirat se.

Testis nisi ti aktivan ovde
Nemoj se uzrujavati zbog analnog on lupa na boga ne misli ko zna koje droge uzima. Ne treba se trositi na njega

Ma, nje sporno... Ja kao novi član se ne ljutim kada stari, dokazani eminentni stručnjak i istaknuti autor da svoje cenjeno mišljenje o mom pisanju :)

Skini na gugl pleju bergas generator app i ne moraš se cimaš mu pišeš repliku

Ne moram ja biti "eminentni" stručnjak da bi vidio očite stvari. Imaš dobre definicije, ali čemu igranje ega? Meni kad netko kaže plagijat, pogledam izvornu definiciju i ako jest, sam je mičem, sad kad Kaizen nema. I kakve veze ima to stari/novi član? Je li te trebam zvati Sir Testis? I taj pasivno-agresivni pristup je smiješan.

Za kraj, milijun puta si bolji autor od mene, ali ne znači da ne možemo normalno raspravljati. Zašto se, uostalom, uzrujavaš na autora kojeg ne doživljaš na stranici koja je na aparatima?