Prijava
   

Ni za dukat

Ljudi su u principu bića koja se oslanjaju na materijalna dobra, i zbog njih često odbacuju već ustaljene moralne okvire. Što je situacija kritičnija, a potencijalna zarada veća, to je lakše da se i oni najmoralniji pojedinci zarotiraju iz moralne vertikale u moralnu horizontalu. Ali postoje neke stvari koje čak ni prosta ljudska duša nije spremna da uradi, pa makar to dovelo do kompletnog urušavanja njegovog ekonomskog entiteta. Iz te pojave potiče i ovaj izraz, najvjerovatnije nastao u vremenu u kojem su dukati imali vrijednost današnjeg bitkoina, a to je otprilike vrijeme kada su pojedini Srbi promjenom vjere dobijali vreću brašna, smanjivanje nameta i dva para farmerki iz Sjenice, dok su ovi drugi od kojih je izraz i nastao dobijali kolac u buljson i Vučića za predsednika.

E pa de si komšo. Ne mogu nešto da te dobijem na fon, a instagram nemaš. Znaš šta sam mislio? Možda si video i na Tviteru, ali ajde da ponovim. Budući predsednik Saša Janković sutra organizuje ivent "Marš za Natašu", pa sam mislio i ti da dođeš. Treba nam neko malo jači da nosi zastavu sa duginim bojama. Do sada sam je nosio ja, ali nam je jedan član prehlađen, pa sam sada ja zadužen da držim patkicu tamo negde oko repa.
-Koju Natašu, sve ti pedersko jebem?
Natašu Bekvalac. Prisustvovaće Sergej Trifunović i Maja Volk da pravi šejkove i smutije svima koji učestvuju.
-Zar to nije isto govno?
Haha, pa naravno da nije isto blento. Smuti je zdraviji i za razliku od...
-Ej znaš šta. Boli me kurac i za Saleta prangiju i za tu ofucanu babetinu, a ta kurveštija čija kosovarčina od oca mi je oborila deset tiketa dok je trenirao Real sa Nišave je svakako zaslužila da je neko izgazi, kapiram čak i da joj se sviđa kad je neko veže i gura joj kurac usta, a što se tiče te smrdljive zastave nju nek ti ponese Nikola Kojo đembeli, al ja neću ni za dukat, smradu jedan drugosrbijanski.

Komentari

napiši nešto gambi pa da možeš na forum

dako skupimo 50pluseva

Nemam inspiracije brt jebiga, lakse mi da sacekam mesec dana nego da smislim :)

имаш пвт брт

Moze, nmg da ti odg tamo

nema ko da odabere definiciju

jbg kad ste oterali poslednju ženu na sajtu

Što se mene tiče ne mora da se vraća do septrembra kad mi je rođendan nek dođe defku da mi odabere.

Cuti tu paninaro pu pu da kucnem u drvo

нема, не читају се више дефиниши као некад, а и нема жена што је још горе
мораћу покушати да призовем зеленлукца

Da, nema zena pa nema ni humora jbg, necu da trosim svoje dobre fore kad nema riba

ја имам мноштво записаних штосова у стикиноутсу, али шта ми вриједи када на сајту нема женског осмјеха, једине криве линије која може да исправи многе ствари :'(

Meni Agilni slao iz teftera znaš kakve izraze, ali badava, pa kako da budem legenda, kad nema lepih autorki da kažu "hahahah, dobar" ili "cojle, manojle, dobra ti ova" i "sviđa mi se kako oblikuješ, umeš baš da nekako.. oblikuješ"

ако се овако настави мораћемо да доводимо албанке на сајт

хахах па реално

take su ti žene, one su ukras sveta

Ja da vidim da neku zenu vredjaju ja bih joj maramicu podigao i ispricao vic dobar

Pljus, da se tako dveiljadeosamski izrazim :)