Prijava
   

Nije lola učio za popa

Odvažan odgovor ćaletu, ili u ne tako retkim slučajevima, dedi kad posle ko zna koje pijanke, za koju je celo selo saznalo, i zbog koje keva sledeće dve subote ide na pijacu u Rivicu, tobož jer je tamo jeftiniji sir, dobijemo ribanje u vidu Futoškog kupusa, zbog ispada na dobar deo seoske ženske populacije koja svojim izlgedom može da zadovolji standarde u tom momentu, a tada su niski kao i Bugarska proizvodnja kompjuterske opreme.

E pička mu materina, pa jel' ja moram da oćelavim zbog tebe, ister'o sam 3 godine na ratištu i evo me makar do pola normalan, ali ne vredi, zakopaćeš me ko da te nisam ja napravio!

Šta je bilo ćale? što?

Kako što, pa lebac mu jebem, svaki put kad se napiješ, ti napadaš Miletinu Zoricu, a sto puta sam ti kaz'o da smo zajedno odrasli, i da smo se skoro okumili ! I svaki put mu sve prenese, mesec dana crvenim zbog tebe posle!! Pa kakvih sve imaš u selu, mani se nje.
Znaš šta je rek'o zadnji put, da si je vat'o za dupe pred celom kafanom, dok te nije ošamarila!! Pa ko tvoj deda Živko si, treba te uštrojiti!!

Pa ćale, bolje to neg' da idem sa onim pederašima u Beograd!

Mani se pametovanja, dok te nisam posl'o šakom niz dvorište!!

Pa ćale, nije lola učio za popa!! već da svira i curice dira!!

A ti bi još onu tvoju harmoniku po kafanama da sviraš? a njiva nije uzorana! dolaz' vamo, jeb'o si ježa!!

Nemoj ga po glavi Milorade, mali je još.....