Prijava
   

Nije moje, naš'o sam

Jedan od onih WTF templejta u interakciji sa istražnim inspektorom koji će vam garant obezbediti skori i poduži informativni razgovor u mistifikovanoj okrugloj sobi nasumične filijale MUP-a, a u koju ste imali čast da budete privedeni sa ortakom-prestupnikom koji nikako da prestane da se jebeno ceri, idiot mrtvi, jebem mu se s kevom Slavicom. Kobni odgovor na maltene retoričko pitanje predstavnika zakona s preke strane o poreklu određene nelegalne i, s tim u vezi, najčešće opijatne supstance, te večeri kobno istrešene iz provinijencije vaših cenjenih gaća ili, pak, iz onog što iste štite preko dana. Konačno - podrig optimističnog uma koji od prosečnog srpskog drota očekuje naivnost ne jedne obične, već 178 PIJANIH francuskih sobarica, na 7-dnevnom sindikalnom odmoru u Ulcinju, idemo na Sutomore.

Elem i uzimajući ovo poslednje kao odskočnu ideju za dalje razmišljanje, možda se samoubilački optimizam transferisan kroz floskulu iz naslova i dâ razumeti/opravdati kod svog sirotog korisnika - utoliko pre, jelte, ako je narečeni koji momenat ranije najverovatnije uživao u čarima no-no derivata po svom izboru - ali zašto jedan pandur gaji optimizam da će mu ovaj prvi sve namah i odmah otpevati...e, to nikada neću razumeti, pa da me jebeš!

A pitao sam više puta, nije da nisam...

- Šta je, momak? Nema se devojčica pa se puši marihuana, a?
- NIJE MOJE, DRUŽE INSPEKTORE, NAŠ'O S...
- Druže, hahahahaha, druže...Pa, ovaj je urađen mnogo gore nego što sam mislio, hahahaha...GAGI! MIKULA! E, ajd' odvedite momka malo u obilazak 12-ice, dobro će mu doći, ako ni zbog čega drugog onda da bi se podsetio u kom svetu i veku živi...Vidimo se, "druže"...

Komentari

Мња, Ишмише, :*

Gagi i Mikula, zamisli kako mogu izgledati, hahahahah +

Gagi ponavljao drugi osnovne, jedva osnovnu izgurao, stari gasterbajter mu kupio srednju limarsku i na osnovu nje poslije zadnjeg rata išao trinaes i po dana na kurs za policajca, opet stari gasterbajter dao mrtve pare da ga ubaci. A Mikula jugoslovenski milicioner pred penziju, cijeli život radio kao saobraćajac, dvije kuće i vikendicu napravio, sad nervozan što su ga prebacili u stanicu, ljut na cijeli svijet.

Lepo objašnjenije, dvg, ali bole ih kurci kad imaju šake ko lopate za sneg:)

To su im jedine pozitivne karakteristike za posao koji obavljaju.

То су и једине КРУЦИЈАЛНЕ карактеристике за посао који обављају:)

Eh, a vidi kakvu ja imam na groblju, vidi!

http://vukajlija.com/nije-nase-nasli-smo/577283

Obrisao kad sam video da postoje sve ove :)

http://vukajlija.com/nije-nase-nasli-smo

A pa mor'o bi ti da joj budeš krvnik, pošto mi je isteklo vreme, brateu...šmrc

A znaš da te volim :)

A znam, jbg, zato se cecam od stida, hihihi:)

Viđamo se tumorou, bajdvej, nećeš zažaliti zbog trenutne emocije :)

Unapred se radujem :)