Prijava
 1.    

  Nije moje naš`o sam

  Najgluplji i najprevaziđeniji izgovor,najčešće za roditelje, koji uprkos svojoj gluposti ne prestaje da se upotrebljava. Neki roditelji čak i poveruju u njega.

  1.
  Keva : Milane sine, otkud u tvojoj jakni trava ?
  Milan : Ma,nije moja,naš`o sam u parku.
  Keva : Pa,što si uzeo,pička ti materina ?

  * * *
  2.
  Ćale : Ovaj naš bizgov puši travu!
  Keva : Pa,vidiš da nije njegova, našao je u parku.
  Ćale : Ma,naćiću ja njemu pos`o na građevini, neće on meni da izigrava mangupa!

 2.    

  Nije moje, naš'o sam

  Jedan od onih WTF templejta u interakciji sa istražnim inspektorom koji će vam garant obezbediti skori i poduži informativni razgovor u mistifikovanoj okrugloj sobi nasumične filijale MUP-a, a u koju ste imali čast da budete privedeni sa ortakom-prestupnikom koji nikako da prestane da se jebeno ceri, idiot mrtvi, jebem mu se s kevom Slavicom. Kobni odgovor na maltene retoričko pitanje predstavnika zakona s preke strane o poreklu određene nelegalne i, s tim u vezi, najčešće opijatne supstance, te večeri kobno istrešene iz provinijencije vaših cenjenih gaća ili, pak, iz onog što iste štite preko dana. Konačno - podrig optimističnog uma koji od prosečnog srpskog drota očekuje naivnost ne jedne obične, već 178 PIJANIH francuskih sobarica, na 7-dnevnom sindikalnom odmoru u Ulcinju, idemo na Sutomore.

  Elem i uzimajući ovo poslednje kao odskočnu ideju za dalje razmišljanje, možda se samoubilački optimizam transferisan kroz floskulu iz naslova i dâ razumeti/opravdati kod svog sirotog korisnika - utoliko pre, jelte, ako je narečeni koji momenat ranije najverovatnije uživao u čarima no-no derivata po svom izboru - ali zašto jedan pandur gaji optimizam da će mu ovaj prvi sve namah i odmah otpevati...e, to nikada neću razumeti, pa da me jebeš!

  A pitao sam više puta, nije da nisam...

  - Šta je, momak? Nema se devojčica pa se puši marihuana, a?
  - NIJE MOJE, DRUŽE INSPEKTORE, NAŠ'O S...
  - Druže, hahahahaha, druže...Pa, ovaj je urađen mnogo gore nego što sam mislio, hahahaha...GAGI! MIKULA! E, ajd' odvedite momka malo u obilazak 12-ice, dobro će mu doći, ako ni zbog čega drugog onda da bi se podsetio u kom svetu i veku živi...Vidimo se, "druže"...