Prijava
   

Nikola Kavaja

Lik koji je hteo da ubije Tita i za koga me cudi da do sada nije beatifikovan od strane SCP,koja je u poslednje vreme ima obicaj da stiti i podrzava ubice,seksualne manijake i slicne "velike "Srbe,kao sto su Pahomije,Karadzic,Mladic.....Sta bi bilo cudno da slavimo Svetog Nikolu Kavaju?

Mnogi dans postuju Kavaju,sto je pogresno,jer je covek bio potencijalni ubica,sto je isto nenormalno kao da neko postuje Legiju zato sto je ubio Djindjica!!!!

Komentari

+!Imena poput Sv.Nikole ili Sv.Ilije se pišu bez prezimena,ali ovde nije moglo drugačiju!

Tito nije bio kao Djindjić,bio je zločinac.
Da je Kavaja odradio ćopavka ne bi bili danas kanalizacija evrope.

Mozemo mi da mislimo sta hocemo,ali je cinjenica da je nasa zemlja bila nesto u njegovo vreme dok zlocini koji mu se stavljaju na dusu su mnogo manji od njegovih uspeha.Neverovatno,ali svetske sile su nas tada postovale...

nema sta da te cudi,moj komsija je umro prosle godine

Tesko da ima vecih zlocina od Titovih. Pored stotina hiljada koji su stradali samo zbog drukcijeg misljenja, ti pominjes nekakve uspehe. Verovatno je najpoznatiji onaj uspeh da smo pod njim ziveli 20ak godina lepo, al naravno posle smo morali da platimo sve te uzitke, jer su zasnovani bili na neracionalnim kreditima. Ko jos normalan veruje u ekonomiju komunizma ? Dao je genocidasima republiku, verovatno je i to uspeh, a nama oslobodiocima autonomne pokrajine.

Нас је краљ Александар (није намерно) зајебао па што би нешто боље очекивали од Тита? Овако сви су део историје и ми наклапамо о њима...