Prijava
 1.    

  Nikola Simić

  Čovek koji vešto prkosi vremenu.Za njega se slobodno može reći,da umesto iz mladosti u starost,on ide iz starosti u mladost.

  1998 godine serija porodično blago-Nikola Simić glumi deda tripka,u već poznim godinama,za koga bi svaki gledalac pomislio kada bi ga video da mu se smrt uveliko približila.
  2006,osam godina kasnije u seriji "ljubav,navika i panika" glumi čoveka u 50 godinama,koji ide u teretanu,trči,i ponaša se kao pravi mladić.

 2.    

  Nikola Simić

  Čovek koji se naumakao bubrega Bati Živoinoviću.

  "Da me bije u rodjenoj kuci pred rodjenom majkom i ženom?!?! "

 3.    

  Nikola Simić

  Njegova faca je idealna za nekog strogog šefa ili poslovođu koji se kreće ili kruži i pazi da ti negdje ne pogriješiš jer ako pogriješiš ode koža na šiljak braco. Recimo kao legendarni inspektor Ognjen u davitelju gdje je maestralno predstavio uzoritog i savjesnog milicajca-inspektora svog vremena.
  A Mita Pantić? Pa viđali ste Simića svaki dan. to je vaš tata,deda,stric,ujak,komšija,prijatelj..to je Mita Pantić..da li ga je Simić vrhunski prikazao na ekranu? Ma nego šta,i bude ti žao tog čovjeka i Mite Pantića i Nikole Simića koji ga predstavlja tako uzorito tako slikovito iako je to tvoje svakodnevno okruženje.

  Bio je doduše i Spiridon s Đošu al'to je jedina serija na PINKU kojoj sam se smijao do suza i to kad su Spiridonove rečenice.

  Duško Dugouško,Mikelanđelo su dva crtana lika koja imaju isti glas kao Nikola Simić.Nikada nisam mogao gledati Duška na Cartoon Network bio je previše...blijed,dosadan.

  Kad ga sretnete na ulici ozbiljnog,dostojanstvenog smijete li se?
  nego šta,meni suze frcaju iste sekunde...

  Ej šefe koji ti je vrag?