Nobelova nagrada za mir

k@rizm@ 2009-12-12 18:30:12 +0000

Cist primer kako pomodarstvo moze da izjalovi sve cega se dotakne i kako cupanje Paunovog perja moze Pauna da pretvori u Curku i to onu Americku za Thanksgiving,spremnu za rernu.
Isprva je to bilo posebno prizanje za zasluge na poljima spajanja naroda,mirotvorstvo i humanost.Nosilac je doslovno trebao da se satre i zasere od muke i humanosti da je zasluzi!Pa su ga izmedju ostalih nosili Martin Luter King i Majka Tereza.
Vremenom kako je perje pocelo da bude u modi,milozvucna nagrada je postala lezeran modni detalj Mr.Prezidenta.Bitno je da si Prezident i da imas lep i spesl negovan ten.Tako da su se njome okitili i Gorbacov...isla mu uz flekicu na celu a ne uz dikraturu i Obama...pa jebi ga covek je prvi crni precednik vec 3 ciganske godine a i kazo je da zeli mir!

1
34 : 10
  1. hahhaha!

    Znači do tena je ipak... :)

Najnovije definicije

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.