Prijava
   

Norveška

Zemlja bogom (ili đavolom) dana za svakog pravog zajebnog blek metalca.

Nisi pravi bleker ako ne otkidaš na Norvešku i sve ostalo norveško. Jebeš zimu, sneg i to što je hladno, jebeš to što su svojom skandinavskom sabraćom na prst u bulju sa Deda Mrazom, to je tako trve! Jebeš ti zlo, patnju i tako to ako se malo ne smrzneš.

A sad ozbiljno.
Svaki normalan čovek (da, i normalan metalac) će prvo da pomisli na jednu skandinavsku zemlju u kojoj je visok standard, dobre platice, fine mogućnost za život (i pored tol'ke hladnoće). Standard, jebiga.

Svaki napaljeni bleker će tripovati da je tamo tako jebeno cool biti bleker. I još napaljen. Trve! Jea! Misle da ti ljudi tamo samo mrače i šire hejt. Mizantropija i nihilizam uputpunjeni seksom bez kondoma sa skandinavskim blekerkama. Jea! Tripuju da im je to obećana zemlja. Možda i jeste, ali teško.

Mož' ti da budeš i pekinezer ako hoćeš, al' prvo zaradi pare, plati porez i dažbune, pa radi šta ti se radi. Budi trve koliko ti duša ište. Ali tvoje sranje niko neće umesto tebe da čisti, makar to bilo i kvlt sranje.

Komentari

Ono, Black metal i satanic metal je poceo sa pevacem grupe bathory, Svedska. Kasnije se prosirilo po celoj skandinaviji.

Isto se on moze oznaciti kao pocetnik u Viking metalu.

@ Focho - ma znam. Ali, ja govorim o onima koji "seku vene" na Mayhem i tako to.

Ima takvih jos?

Komenet sam stavio jel mi je burazer u to vreme studirao gitaru u norverskoj pa zna sve o tome, i kad su palili crkve, burzum i kompanija.

'De ih nema. Pored tolikih napaljenika ne mo'eš da nađeš normalne BM fanove. Dok su normalni skontali da je BM samo ekstremna muzika i specifična filozofija, ovi trve kvtilsti napaljeni i dalje misle da su devedesete i tako to. Ko dizelaši su, totalno.

Slusam ja metal, posebno skandinavski metal, zavi kako koju grupu i kako mi legne.

Al sam iskreno mislio da takvih sto navodis da ih nema.

Nažalost, ima ih...

Ae saljem ti pvt sa linkom ka Lastfmu, pa baci pogleda na muzicki ukus.

Bathory - budale, idioti, sektaši, bezbožnici, drekavci... al ih volem. :)