Prijava
 1.    

  Novajlija

  Covek (citaj ja: Johnny_tech) koji tek 17.10.2008. (na majcin 50ti rodjendan) provalio da postoji nesto kao Vukajlija.com i sad, iako je tehnicar, ne moze da skapira kako da se takmici sa preko 2500 page-ova definicija svega.

  Novajlijina laz: I'll do my best, darlin'...

 2.    

  Novajlija

  Neko ko je predmet pogleda i priča svih ostalih dok se ne pojavi neko noviji i zauzme njegovo mesto.

 3.    

  Novajlija

  Osoba koja se grcevito trudi da sakrije svoje neiskustvo, makar po ceni da ispadne i smesan.

  Reci da ne znate, pokazuejte ljudima vasu spremnost da prihvatite pomoc.

 4.    

  Novajlija

  Novi član Vukajlije.

 5.    

  Novajlija

  Ulazi u učionicu prvi čas dok je napaljeni maloletnici željno iščekuju. Da je lepa, jeste, ali deluje nestvarno lepa nakon celokupnog školovanja provedenog gledajući naborana lica i renesansne bokove uskoro penzionisanih profesorki.

  Moli da joj neko zatvori vrata jer ih je prethodno jedva otvorila noseći laptop, tašnu i ruke prepune knjiga, beleški i raznih propratnih materijala za učenike, koje nesebično deli, ne žaleći ni papir ni ketridž. Ima se, može se, sve je to zarad obrazovanja.

  Sve lekcije i predavanja čita sa papira - što je sigurno, sigurno je. Tu već polako opada ona euforija, ali je i dalje na zavidnom nivou, jer, Bože moj, neiskusna je. Eventualno je imala nekolikomesečno iskustvo u osnovnoj školi. U tom slučaju predavanja će po težini biti srazmerna univerzitetskim, a metode kao za predškolce.

  Dok šeta kroz učionicu i samo zadaje nove zadatke (praćena odmeravanjem dobrog dela devojaka iz odeljenja) sva ambiciozna i puna svežeg znanja, buljiš u njen dekolte i kontaš da je domaći najmanje što bi uradio za nju dok te tako gleda.

  Sledeće nedelje, ubeđen da si stekao njenu naklonost - zaključak proistekao zbog nekoliko osmeha i što si među prvima kojima je zapamtila ime, dođe i sva slatka ti zabiberi keca.